Partyflock
 

KLIKK presents Guido Schneider

gepubliceerd door , op
KLIKK
22 november 2011
FeestKLIKK · presents Guido Schneider
Datumzaterdag 28 januari 2012
LocatieLVC Cultuur Podium
Op de eerste KLIKK editie van het nieuwe jaar trapt de organisatie gelijk goed af met één van de belangrijkste mannen binnen de minimal- en techhouse scène van de afgelopen jaren. Berlijnse grootmeister Guido Schneider komt naar het LVC, met in zijn kielzog een nieuw album!

Het is alweer even geleden dat jullie hebben mogen genieten van een KLIKK in het LVC. Om precies te zijn was dat afgelopen Koninginnenacht, maar de jongens hebben zeker niet stilgezeten. Tijdens 2 en 3 oktober was KLIKK actief met een buitenpodium op Leidens Ontzet, de inmiddels beruchte Closing feesten in LVC worden door de mannen georganiseerd en de organisatie speelde een actieve rol tijdens het Serious Request marathon feest 'Rave 4 Mama'. Benieuwd hoe dat eruit heeft gezien? Bekijk hieronder de aftermovie.



Zaterdag 28 januari gaan de remmen gewoon weer ouderwets los tijdens een nieuwe editie van KLIKK met Guido Schneider. Guido Schneider is één van de belangrijkste minimal- en techhouse pioniers van deze tijd. Al vanaf begin jaren '90 is hij actief in de Duitse scène maar zijn wereldwijde faam begon in 2002 nadat hij releases begon uit te brengen onder het Pokerflat label van Steve Bug. Zijn Re-Moved en Oh My Buffer zijn moderne klassiekers, maar daarmee heb je eigenlijk pas het topje van de ijsberg te pakken. Wie kent zijn track Albertino nog die hij samen met Andre Galuzzi voor Cadenza maakte? Zijn remixes voor Dub Kult en Plastikman? Het is teveel om op te noemen. Op het moment van schrijven is nog geen datum bekend voor de release van zijn nieuwe album maar vast staat dat deze in de eerste helft van 2012 gaat verschijnen. Een voorproefje zullen we dus ongetwijfeld voorgeschoteld gaan krijgen deze avond.

KLIKK residenten Koen Lebens, Sander May en Tom Noah verzorgen het muzikale voor- en naprogramma. Gegarandeerd vlam in de pan!

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Kaarten zijn te koop via www.lvc.nl