Partyflock
 
­ Nederland

Undertone presents Minilogue live

gepubliceerd door , op
Undertone
24 december 2011
Vol trots kondigt Undertone haar eerste avond van 2012 aan. Op zaterdag 11 februari heeft Undertone een dikke primeur! Het illustere Zweedse duo Minilogue komt naar Rotterdam en zal voor de allereerste keer in Nederland een drie uur durende live set ten gehore brengen! Releases van de heren op vooraanstaande labels als Traumschallplatten, Crosstown Rebels en Wagon Repair vind je standaard in de platenkoffer van elke dj. Daarnaast hebben zij het voor elkaar gekregen om hun album 'Animals' op het legendarische Cocoon label uit te brengen, iets wat maar weinig artiesten gelukt is. Minilogue treedt niet vaak op in Nederland en daarom is Undertone trots dat ze voor Rotterdam gekozen hebben. De plaats van handeling is het Westelijk Handelsterrein, één van de favoriete locaties van Undertone in de Maasstad.

Undertone staat erom bekend graag de muzikale grenzen op te zoeken binnen het hedendaagse techno spectrum en in dat plaatje past Minilogue perfect. Hun muziek houdt het midden tussen diepe minimalistische house met een techno-georiënteerde drive en een lichte zweem van psychedelica. Dankzij hun jarenlange ervaring als internationaal vermaarde live-formatie weet Minilogue hun vernuftige vierkwartsmaten op betoverende wijze aan de man te brengen. Zij spelen niet zomaar hun eigen tracks, maar weten als geen ander echt een verhaal te brengen op de dansvloer. Om die reden krijgen zij bij Undertone maar liefst drie uur de tijd om hun meeslepende verhaal uitgebreid te verkondigen. De muziek van de Zweedse heren wordt deze avond omlijst door Mister Undertone Kadir Pelit en resident Sandeep. De opening is in de kundige handen van Tony Netten.

Line up
Minilogue Live
(3 HR SET)
Kadir Pelit
Sandeep
Tony Netten
VJ BOOKMARK

Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via: Ticketscript.com

Daar Undertone garant staat voor een volle bak, is het ten zeerste aan te raden je kaarten op tijd aan te schaffen en zodoende teleurstelling te voorkomen.