Partyflock
 

Programma Klinch en Electric Deluxe

gepubliceerd door , op
Twee iconen uit de triphop / breakbeat scene staan binnen één maand in de Melkweg. Op vrijdag 20 januari staat DJ Food in de Oude Zaal en op vrijdag 3 februari DJ Krush. Voor deze twee shows is nu een combiticket à € 18,00 (+lidm.) verkrijgbaar. De muziek van DJ Food kenmerkt zich door vele akoestische en realistische geluidseffecten en kent naast dominante hiphop en breakbeat een verscheidenheid aan invloeden zoals jazz, funk, latin, maar ook dub, techno en ambient. DJ Krush laat in zijn veelal instrumentale producties zien dat hij als geen ander een rokerige, relaxte late-night sfeer kan laten doorklinken. Hij gebruikt verschillende elementen uit diverse stijlen, die hij vervolgens vermengt tot een heel eigen geluid. De muziek van zowel DJ Food als DJ Krush draait geheel om de sfeer en om die te proeven moet je het simpelweg gehoord hebben.

Op vrijdag 20 januari gebeurt er iets bijzonders in The Max. Secret Cinema zal samen met Egbert een unieke en eenmalige 6 uur durende live set neerzetten. Hiermee worden de grenzen van hun sound opgezocht. Met extra live-elementen, zoals het gebruik van extra instrumenten, is het duidelijk dat dit een unieke avond is waar elke techno liefhebber van zal smullen. Deze avond is onderdeel van het concept Gem Sessions, wat is bedacht door Secret Cinema zelf. Met Gem Sessions worden er avonden neergezet waar artiesten live experimenteren en gezamenlijk ter plekke nieuwe muziek aan het maken zijn. Na een aantal jaar van stilte, keert dit concept weer terug in 2012. Met als start Secret Cinema & Egbert 6h @ klinch op vrijdag 20 januari.

Op vrijdag 27 januari wordt de fundering van de Melkweg voor de twaalfde keer getest door Electric Deluxe. Bijzonder aan deze editie is de 5 uur durende set van gastheer Speedy J. De DJ is op zijn best als je hem een paar uur alleen laat. De avondvullende set zal tussen een DJ- en liveset inzitten. Maar het Nederlandse aandeel is deze avond nog groter. Naast Speedy J is er ruim baan voor de Rotterdamse ROD en dekmantelbrein Thomas Martojo. Uit het buitenland worden Fransman Paul Ritch en de Amerikaan DVS1 overgevlogen. Kortom een Electric Deluxe editie die je niet wilt missen.

Voor een uitgebreid overzicht van alle Klinch programma's kijk je op: Melkweg.nl of Facebook.com.

3 opmerkingen

aantal jaar stilte van gem sessions?
Werkzaam bij Gem
Uitspraak van tijmeen op woensdag 4 januari 2012 om 15:19:
aantal jaar stilte van gem sessions?


Ah, ik zie wat je bedoelt... ja dat staat idd een beetje misleidend in 't berichtje. Wat er bedoeld wordt is dat de Gem Sessions avonden in de afgelopen jaren vooral fungeerden als avonden van Secret Cinema's Gem Records label. En met deze avond keert Gem Sessions weer in z'n 'originele' staat terug, namelijk als een soort improvisatie avond met elektronische muziek.


Snappie? :)
laatste aanpassing
yes got it! ben alleen bekend met de recentere gem sessions maar dit moet dan al helemaal gruwelijk worden...