Partyflock
 

We all love 80's & 90's in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 7 januari 2012 presenteert Unomodo de eerste Utrechtse editie van We all love 80's & 90's in de Winkel van Sinkel van 2012! Waan jezelf ook in 2012 elke eerste zaterdag van de maand terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in de als vanouds stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel.

Maak je op zaterdag 7 januari klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen! Denk jij nog vaak terug aan de tijd dat je liefdesbrieven schreef aan de Backstreet Boys, je cassettebandjes volstonden met ABBA en je de sterren van de hemel danste op Madonna's 'Like a virgin'? Village People, Aretha Franklin of George Michael. Het is allemaal weer up to date op de dansvloer tijdens We all love 80's & 90's! Terwijl jij je beste dansmoves uit de kast haalt nemen de VJ's je met de meest fantastische videobeelden mee terug naar de jaren waarin Bassie & Adriaan achter De Baron aanzaten en jij aan de buis gekluisterd zat voor The A Team!. Zoek dus je beenwarmers op, vergeet je kuif niet te touperen en kom op zaterdag 7 januari naar de Winkel van Sinkel!

De Utrechtse editie van We all love 80's & 90's vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats in de welbekende nachtclub de Winkel van Sinkel, te vinden middenin het centrum van Utrecht. Gevestigd in een oud Warenhuis biedt de sfeervolle Winkel van Sinkel het ideale decor voor een reis terug in de tijd. Tijdens elke editie van We all love 80's & 90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We all love 80's & 90's is ook in 2012 maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Winkel van Sinkel te Utrecht, Panama te Amsterdam, De Effenaar te Eindhoven, 013 te Tilburg en Off_Corso te Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.