Partyflock
 

Amazone Project pakt groots uit op 25 februari 2012

gepubliceerd door , op
Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Overal waar de mannen ten tonele verschijnen wordt een indrukwekkend spoor achtergelaten van een sound dat altijd naar méér smaakt. Wereldwijd geven locaties aan dat zij het dynamische Dutch duo als exclusieve verrijking terug willen zien en wij als kikkerland zijn natuurlijk beretrots op ze. Hoe kan het ook anders, Sunnery James & Ryan Marciano overschrijden alle grenzen en deinzen er niet voor terug om met elke mijlpaal de voorgaande te overtreffen.

Amazone Project: by Sunnery James & Ryan Marciano
Op zaterdag 25 februari pakken de mannen uit met alweer een derde editie van hun eigen concept Amazone Project. In de Amsterdamse Heineken Music Hall verwelkomen Sunnery James en Ryan Marciano jou van 22:00u tot 07:00u met een set waarover ze nu al enthousiast zijn. 'We hebben de wereld zo lang rondgereisd en hebben erg veel zin om weer helemaal in ons element te staan op Hollandse bodem. Zowel onze platen tijdens het ADE als onze set tijdens Dirty Dutch is slechts een kleine voorproef van dat wat we met Amazone Project neerzetten.'

Amazone Project heeft als een gevarieerd house event de lat hoog gelegd met haar twee voorgaande uitverkochte edities en omvat ook dit jaar alles wat je van Sunnery James & Ryan Marciano mag verwachten: gevarieerd, verrassend en vernieuwend.

De recente SJ&RM release 'Lethal Industry' doet het goed en prijkt welverdiend in de top 25 van Beatport. Deze oorspronkelijke trance classic van Tiësto werd door de heren al jarenlang geliefd maar paste eigenlijk nooit goed in hun dj-sets. Totdat zij de ultieme kans kregen om deze als eerste en enige officieel te coveren, waarna een ware tribute track aan Tiësto ontstond. Spits je oren want Sunnery James en Ryan Marciano zullen jou hier tijdens Amazone Project gegarandeerd mee in extase krijgen!

Amazone Project is de enige echte eigen avond van Sunnery James & Ryan Marciano en één waar ze hun stijl volledig kunnen uitrollen. Grijp dus een dikke stift en kras een hele grote cirkel in je agenda rondom 25 februari. De mannen geven namelijk aan al geruime tijd bezig te zijn met het uitzoeken, produceren en remixen van nieuwe tracks, waarbij ze jou natuurlijk hun nieuwste releases en wereldwijd bekende enthousiasme niet zullen onthouden.

De officiële die hard ticketverkoop start donderdag 22-12-11 om 09.00! Check alle updates via www.amazone-project.com en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, prijsvragen en overige specials via Twitter.

7 opmerkingen

Ticket verkoop begint donderdag 22-11-12 :lol:
Kaartje met fee boven de 50 euro ? Jezus. Het is de HMH maar.
heb er zin in :D hihihih jeeej
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
wat een vette poster
Uitspraak van Rabies op woensdag 21 december 2011 om 08:11:
Rabies citeer 21 december 2011 08:11
wat een vette poster


Idd!
Uitspraak van toerist op dinsdag 20 december 2011 om 15:28:
Kaartje met fee boven de 50 euro ? Jezus. Het is de HMH maar.

Gaat nergens meer over inderdaad!!