Partyflock
 

Schmeck Pony komt met Phan Tophel

gepubliceerd door , op
Schmeck Pony
24 november 2011
Schmeck Pony start 2012 met een thema dat nog niet eerder plaatsgevonden heeft. Er wordt gespeculeerd over wat Phan Tophel precies inhoudt maar tot op heden, is er nog geen duidelijk beeld ontstaan. Kaas, bloemen, dobbelstenen en bomen, het zijn slechts enkele ingrediënten. En wat eruit komt? Dat weet niemand. Schmeck Pony kennende zal het hoe dan ook, weer een feest met onbeschrijflijke hoogtepunten worden.

Na een vorige editie in de WesterUnie, gaat de organisatie deze keer het water op. De Undercurrent zal voor 3 februari zonder enig excuus omgebouwd worden tot een waar Schmeck Pony paradijs. Kosten noch moeite worden gespaard om een unieke gezellige sfeer te creëren.

Ook deze editie is er weer een speciale line-up in elkaar gezet. Özgür Can komt ons verheerlijken met zijn fijne melodieuze techno. Gunnar Stiller en Pompidou begeleiden de diepe- en funky house platen. Terwijl Engelsman Huxley en Fransman Okain even een serieus potje komen beuken. Natuurlijk is ook aan de pompende techno liefhebbers gedacht, de energieke resident Francesco Robustelli en Warren Fellow zullen de boot laten rollen als nooit tevoren. Alsof al dit moois nog niet genoeg is, komt Phan Tophel ook nog eens met een primeur: Du Chatinier (live). En om dan echt helemaal honderd procent zeker te zijn van een top sfeer, wordt de Berlijnse ras entertainer Jan Mir binnengevlogen.

De line-up kan deze editie in het hokje melodieuze techno en house geplaatst worden. Met 5 internationale namen die in het Amsterdamse circuit nog vers zijn, maar beats van hoge kwaliteit leveren. Zij worden ondersteund door een aantal Amsterdamse artiesten die al vaker op Schmeck Pony hebben staan schitteren.

Geruchten gaan de rondte, dat de Undercurrent op deze dag, voor deze editie, zal gaan pieken als nooit te voren. Wil jij hier meer van weten? Zorg dan dat je op 3 februari een kijkje komt nemen.