Partyflock
 
­ Nederland

Twintig jaar hardere stijlen komen samen op Bass addicts

gepubliceerd door , op
Oldschool, early rave en hardcore zijn de basis-ingrediënten van deze spectaculaire editie van Bass Addicts in De Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland. De Hoeksche waard zal op zaterdag 3 maart voor het eerst sinds lange tijd weer het toneel zijn van een echt hardcorefeest waarbij er diverse grootheden uit de scene achter de decks zullen verschijnen.Hiernaast wordt er ook ruimte geboden aan een aantal regionale dj's waarbij het predicaat 'talent' allang niet meer van toepassing is.

In de grote zaal van De Eendrachtshoeve zullen o.a. Panic, Dazzler, Human Resource, Frantic Freak, Bountyhunter en Lyrix hun opwachting gaan maken en jullie trakteren op de beste oldschool, early rave en (early) hardcore. Om de line-up in de grote zaal helemaal compleet te maken zullen Confusion, Hesitate, Pesshur en Vega jullie laten horen waarom juist deze regionale helden en technisch zeer vaardige dj's een plek hebben verdiend op het hoofdpodium van Bass Addicts. Addict zal deze zaal gaan hosten zoals hij dat in het verleden al vaker heeft gedaan op o.a. de Ultimate Seduction party's in Alcazar.

Het café van de Eendrachtshoeve zal worden omgetoverd tot een beukende mini-area voor de echte liefhebbers waarbij de meest uiteenlopende substijlen binnen de hardcore-scene aan bod zullen komen. Ondanks de beperkte capaciteit van dit hardcore-café zal DFB-Events er alles aan doen om hier een sfeer neer te zetten die menig bezoeker kippenvel zal doen bezorgen. Van hardstyle tot oldschool, van early tot mainstream en zelfs een vleugje frenchcore zullen hier de revue passeren. In deze extra area zullen een aantal spectaculaire setjes worden weg geven door o.a. Vexer, Blockside, Galekedas, Speedtrasher en Sidechainer. Hoogtepunt van de avond in deze area is een 2 uur durende set van niemand minder dan early-held Frantic Freak.

Voordelig busvervoer en combi-tickets vanuit de Hoeksche Waard, Rotterdam en de Drechtsteden
Vanuit een groot aantal opstapplaatsen is het mogelijk een combi-ticket te reserveren waarbij je in één klap verzekerd bent van een entreeticket voor Bass Addicts en het bijbehorende vervoer vanuit één van de vele opstapplaatsen.
Vanuit o.a. Puttershoek, s'Gravendeel, Oud-Beijerland, Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse en alle omliggende gemeenten zal Dance-FestivalBus meerdere touringcars inzetten om iedereen op een veilige en vooral gezellige manier van en naar De Eendrachsthoeve te brengen. Voor een volledig overzicht van prijzen en opstapplaatsen kijk op www.dance-festivalbus.nl. Let op: Om van deze busdienst gebruik te maken is het wel noodzakelijk om van te voren te reserveren.

Voordelige early-bird actie.
Entreetickets voor Bass Addicts kan je tot uiterlijk 1 februari aanschaffen voor een zeer gering bedrag van slechts €10. Na deze datum betaal je €12,50 in de voorverkoop en aan de deur kosten tickets €15. Entreetickets zijn te verkrijgen via Paylogic, SeeTickets, Primera en Free Record Shop. Combitickets zijn alleen te verkrijgen via www.dance-festivalbus.nl

Meer info binnenkort op www.bass-addicts.nl

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
Vorige Bass Addicts was vet!

b)
Artiest {SHOWLIST artist 3198, 158092, 30715, 23213, 40084, 39, 58344}
Zin in!!
 
hell mother f...ing Yeah!!!!
 
Heel leuk feest