Partyflock
 

Kraak & Smaak steunt 3FM Serious Request

gepubliceerd door , op
Kraak & Smaak
8 december 2011
FeestKraak & Smaak · 3FM Serious Request show
Datumdonderdag 22 december 2011
ArtiestKraak & Smaak Site
LocatieStadsgehoorzaal Site
Het Glazen Huis staat dit jaar zo ongeveer in hun achtertuin. Niet verwonderlijk dat de Leidse act Kraak & Smaak daarom volop meedoet met de 3FM Serious Request-actie. Op donderdag 22 december zal er een uitgebreide show worden gedaan in de Stadsgehoorzaal Leiden, waarbij zowel de liveband als de dj's van Kraak & Smaak van de partij zullen zijn. Wees erbij, vier het feest en steun 3FM!

Want een bijzondere avond gaat het zeker worden. Zeg maar gerust de kroon op Kraak & Smaak's jaar, dat eerst een succesvolle release van het derde album Electric Hustle beleefde, gevolgd door een uitzonderlijke festivaltour. Van gigs op Hollandse bodem (o.a. Extrema Outdoor, Rockit Open Air) ging het naar gerenommeerde festivals als Exit (Servië), Big Chill, Glastonbury (Engeland) en Reworks (Griekenland) naar een dj-tour door de Verenigde Staten.

Momenteel tourt de band langs diverse Nederlandse podia, maar heeft het tijdens de week van 3FM's Serious Request, dit jaar op de Leidse Beestenmarkt, een extra show ingelast in eigen stad. In de Stadsgehoorzaal Leiden staat een veelbelovende climax gepland; niet alleen willen de heren een feest bouwen met hun stadgenoten, de groep wil ook zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het goede doel, alle opbrengsten gaan namelijk naar het Glazen Huis.

Kortom, Kraak & Smaak wil iedereen die Serious Request een warm hart toedraagt aanwezig zien in de Stadsgehoorzaal. Hiervoor kan de band alle hulp gebruiken; fans die het woord verspreiden, (muziek)media die dit persbericht meenemen, posters, graffiti of agressieve flyer-campagnes -alle middelen zijn geoorloofd want de zaal moet vol!

Check hier de website: www.kraaksmaak.com
En help de band haar beste gig ooit neer te zetten. Alvast bedankt en tot de 22e!

Tickets à € 20,- zijn rechtstreeks te bestellen op de site van de Stadsgehoorzaal: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

3 opmerkingen

goed bezig heren
Uitspraak van Tommyisgone op zondag 11 december 2011 om 14:04:
ja, en nu?


Komen? Dat lijkt me toch wel de bedoeling van dit soort berichten.