Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Memories
The broadway reunion 2011

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle eerste editie van 'Oldschool Memories - Broadway Reunion' in 2010 vond de organisatie het weer eens tijd voor een nieuwe Oldschool Memories – Broadway Reunion.

Voor de mensen die het ontstaan van de gabber tijd nog hebben meegemaakt zullen ongetwijfeld hebben gehoord van de Hardcore tempel 'Broadway' in Erp. Voor vele mensen uit de regio's Veghel ''s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen, was dit zo'n vijftien jaar geleden de plek waar het allemaal begonnen is. Met klassiekers van feesten als Shadowlands Rave, Keeper of the Seven Keys, Thunderdome on Tour en J.D.A.'s Birthdayparty ging het dak er elke keer compleet af. Vrijwel elke hardcore artiest uit die tijd heeft ooit een keer gedraaid in deze hardcore-dome in Erp. DJ's als: PCP Ruffneck, The Stunned Guys, Rob Gee, Paul Elstak, Promo, The Viper, Buzz Fuzz, Lady Lady Dana, Vince, Neophyte, Rotterdam Terror Corps en ga zo maar door, wisten de weg naar Erp te vinden.

Op maandag 26 december 2011 zal er dan ook weer een Broadway Reunion worden gehouden. Dan gaat Broadway weer terug naar die goede ouwe tijd. Dit keer heeft de organisatie een aantal grondleggers en nieuwe talenten voor jullie uitgekozen die de vetste 'ouwe school' en 'vroege reef' gaan draaien.
Een van de grondleggers van de hardcore is dj Buzz Fuzz hij zal wederom weer een set neerzetten die je terug neem in de tijd. Ook mocht volgens de organisatie Dj Gizmo niet ontbreken de inzet van hem zal er voor zorgen dat het kippenvel weer op je armen staat. Deze avond zal worden opgewarmd door GJ Deze "ouwe rot" was in de begin jaren van de hardcore in Broadwayverantwoordelijk voor de 'Stars & Vibes' feestjes uit Den Bosch.
Maar ook talenten zoals Reload-R en Dj V-Maxx die iedereen kent van de laatste jaren zullen samen achter de draai tafels staan. De avond zal vocaal ondersteund worden door door Mc Furious die net als Reload-R en V-Maxx residents zijn bij Broadway


Tickets
Voorverkoop: €10
Deurverkoop: €12,50
Bestel je tickets hier.

Vervoer
Broadway ligt in het centrum van Erp (Veghel) en is prima te bereiken met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de locatie. Het adres wat je op je navigatiesysteem kan invoeren is Cruijgenstraat 32, Erp.

Overige info
De minimumleeftijd is 18 jaar. De deuren openen om 21:00 uur. Broadway beschikt over twee aparte rookruimtes. Tevens zijn er diverse snacks verkrijgbaar bij de muntenbalie.