Partyflock
 

Irwan pakt nogmaals uit in Ijsselstein

gepubliceerd door , op
Dayum
15 november 2011
Na een energiek en een verrasend goede start met Dyna afgelopen keer in Ijsselstein heeft Club Onz besloten het eclectic concept Dayum! in december te laten hosten door niemand minder dan Irwan, BIGGI en Stiekz-O-Matic.

Wanneer de goedheiligman het land zal verlaten zullen langzamerhand de ondeugende feestbeesten hun ware aard weer gaan tonen. Vrijdag 9 december zal dan ook zeker het eerste avondje stappen weer worden waar de ondertussen illegaal bevonden schuurbewegingen en springende menigte weer los zullen gaan op die o zo heerlijke oldschool urban beats en de populairste housebeats van dit moment. Wanneer deze genres op een meesterlijke manier samensmelten in een sterk staaltje mixwerk dan praat je over een eclectisch feestje.

Irwan is al jaren een icoon als het gaat om echt eclectisch draaien. Van Amsterdam tot Dubai en van oldschool urban tot electro house, collabs met Lil Wayne en studio sessies met Nederlands beste discjockeys hebben er toe geleid dat Irwan een niet meer weg te denken is uit die scene. Een artiest die begon in het zuiden en nu ondertussen heel Europa verovert met zijn mixwerk is Dj BIGGI. Deze enorme held weet naar eigen zeggen hoe de muziek aan het publiek gepresenteerd moet worden. Maar waar menig fan toch even voor in de auto stapt is voor niemand minder dan Stiekz-O-Matic, deze deejay en nog veel bekender als producer heeft in de afgelopen jaren enorm bekijks getrokken met zijn exclusiviteit en zijn producties en het word nu maar eens hoog tijd om zijn inmiddels grote aanhang door heel Nederland op te gaan zoeken. Stiekz-O-Matic heeft zijn fans ondertussen ook al laten weten veel exclusives ten gehoren te gaan brengen deze avond.

Zorg dus dat je deze (extra) pakjes avond niet mist in Ijsselstein.
Club Onz opent haar deuren om 23:00, deze zullen om 02:00 weer sluiten op last van de gemeente.