Partyflock
 

Vroege voorverkoop Solar Weekend start 26 november

gepubliceerd door , op
Hét creatieve crossoverfestival Solar Weekend lanceert een speciale voorverkoop met een selectie kaarten komende week. De eerste vakantiekaarten (incl. camping, pre- en afterparty) gaan in de voorverkoop op zaterdag 26 november om 12:03 uur precies. De vroege kopers die nu al een vakantieticket weten te bemachtigen, krijgen er een exclusieve Solar 2011-dvd bij voor de feestdagen. Dat maakte organisator Extrema Network vandaag bekend. Solar Weekend is al twee jaar achter elkaar uitverkocht.

Naast bovenstaande tickets zijn vanaf de 26e ook de parkeertickets en campertickets online te bestellen en kan er zelfs al Solar-zakgeld in de vorm van munten worden gekocht, om de 'Solar-vakantie' compleet te maken voor de festivalbezoeker.

Op 3, 4 en 5 augustus vindt bij het recreatiewater 'De Weerd' in Roermond alweer de achtste editie van Solar Weekend plaats. Dat weekend herrijst het creatieve dorp van Solar en voor de vakantiegangers wordt er vrijdag en zaterdag gefeest tijdens de inmiddels legendarische pre- en afterparty's op de Solar Strandcamping.

Solar is een speeltuin voor volwassenen. Je kan er weer twee volle dagen en nachten genieten van een brede line-up van muziek en andere kunstvormen. Solar Weekend heeft muziekarea's met popmuziek, house, disco, techno, funk, electro, soul, dubstep, salsa, live electronics, minimal, uk funky en hiphop. Maar het festival is zoveel meer dan dat.

Solar Weekend puilt namelijk uit van de 'creactiviteiten', zoals Extrema Network ze zelf noemt op zijn websites. Overal om je heen hebben kunstenaars en andere creatieven van alles gebouwd en wordt de bezoeker geactiveerd om deel te nemen aan het festival. De inschrijvingen voor de creatieven zullen begin december van start gaan.

3, 4 & 5 augustus 2012
Recreatieplas 'De Weerd', Roermond
Voorverkoop via Timoco op www.solarweekend.com

Extrema Network benadrukt het feit dat er nu al malafide ticketaanbieders op de online markt zijn en waarschuwt voor valse en doorgaans veel te dure kaarten! Check op Weetwaarjekoopt.nl waar je je kaarten veilig kunt kopen: www.weetwaarjekoopt.nl/.

19 opmerkingen

Hoezo we hebben geld nodig om e.e.a. voor te financieren? :lol:
Hoeveel 'vroege' tickets zijn er beschikbaar? Heb pas om 13.00 pauze van werk die dag ;)
natuurlijk net een weekendje weg dat weekend,jammer!
Dat gaat hem zeker weer worden!

Vanzelf sprekend geld nodig :)
But no offence voor z'n festival mag dat :D
Ben benieuwd wat Tickets gaan kosten! wordt ieder jaar duurder en ben al 5 x geweest, maar is geen garantie dat dat ook gezelliger wordt of beter georganiseerd!
Pfff meteen weer heimwee naar Solar 2011 en focking veel zin in de aankomende editie. Ff de goedheiligman onder zen ballen kietelen en wellicht vind ik men kaartje in mijn schoen:lol:
 
Ben vorig jaar geweest, geweldig festival en vooral de camping was heeel gezellig :D Jammer dat iedereen alleen al zo vroeg lag te maffen!

2012 gaan we het gewoon opnieuw proberen :)
Uitspraak van actief op donderdag 17 november 2011 om 15:10:
al zo vroeg lag te maffen!


Jij hebt vals gespeeld!!
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van wiliamo op donderdag 17 november 2011 om 13:30:
natuurlijk net een weekendje weg dat weekend,jammer!


Me to
Vorig jaar tja wat moet ik er van zeggen..
1 grote speeltuin

supervet
laatste aanpassing
volgend jaar hier heen??
laatste aanpassing
sowiesooooooooooo
beetje overdreven?
 
De winter moet nog beginnen! :s Misschien heb ik wel geen baan meer over een half jaar, zit ik met zo'n Solar kaartje! :D
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 19 november 2011 om 21:23:
zit ik met zo'n Solar kaartje!


Dat lijkt me toch een goed iets? Anders zit je zonder baan EN zonder solar ticket ;)
 
Ja ok maar zo'n festival kost een hoop geld, het is niet alleen het kaartje. Ga me nu echt nog niet bezighouden met een feest dat over 10 maanden is. :D
Werkzaam bij Non-Stop
das juist wel slim dan kun je je kaartje verkopen en heb je weer geld, reken er maar op dat het weer uitverkocht is want t gaat elk jaar sneller met de kaartjes! ik ga zaterdag weg meteen eentje kopen :)
Uitspraak van Deguh op vrijdag 18 november 2011 om 13:28:
1 grote speeltuin


Zeker, dit mag je niet missen!