Partyflock
 

Click gaat Utrecht rocken tijdens kerst

gepubliceerd door , op
Click
11 november 2011
Na dagen dineren met familie in je mooiste warme wollen kersttrui is het traditiegetrouw de eer aan de nacht van 2e kerstdag als toneel te dienen de kerstklokjes flink buiten te zetten. Op deze bijzondere nacht komt de warmste techno-organisatie van Nederland Click voor het eerst naar de Utrechtse binnenstad om een van de mooiste en oudste clubs die ons land mag tellen te komen rocken. Maandag 26 december brengt Click met Click clock clingeling de heilige drie van het Nederlandse clubgeluid Dimitri, Remy en Isis naar de Winkel van Sinkel, naast de Israëlische live-held Guy Gerber en bijgestaan door de dames van Delicatesse, Samuel Deep en Mr. Click himself Stefano Richetta. Daarnaast is er een gloednieuw soundsysteem en zal er een lichtplan aanwezig zijn wat de Winkel nog nooit heeft gezien.

Warmte tijdens donkere dagen. Als iemand dat in elektronische vorm vanuit Israel naar Nederland mee gaat nemen, dan is dat Guy Gerber. Gerber is geliefd over de hele wereld om zijn verfrissende elektronische live geluid. Als het Israëlische Buitenbeentje onder de Europeaanse artiesten zoekt hij graag de muzikale grenzen op. Officieel probeert men hem vast te pinnen onder de begrippen techno, house en progressive, maar zoals dat de ware elektronische grootmeesters betaamd worden ook door Guy Gerber veel meer stromingen afgetast, onderzocht, opnieuw uitgevonden en overlapt. In het geval van zijn producties gebeurt dat onder andere door ze aan te vullen met akoestische instrumenten, zijn grote liefde, en sinds kort ook een herwaardering voor zang als klank. Met zijn eigen label Supplement Facts heeft hij de perfecte speelplaats gevonden succesvol zijn muzikale experimenten uit te voeren. Op de dansvloer uit al deze vernieuwingsdrang en open benadering van het begrip elektronische muziek tot juweeltjes van sprankelende live sets, warm en opzwepend. Heel bijzonder en daarom met gepaste trots op het eerste feest van Click in Utrecht.

Click clock clingeling staat voor een spetterend kerstfeest, compleet met glimmende Toeters en Bellen. Hollandse helden van het eerste uur Dimitri, Remy en Isis maken dat waar een waardig. Dimitri stond sinds zijn comeback al eerder op Click en tilt zijn publiek nog altijd op met zijn onnavolgbare en geestverruimende platenkeuze. Remy behoort tot de fundamenten van het Click geluid met zijn koersvaste en onontkoombare tech-house sets. Isis, de Amsterdamse Nachtburgemeester, geeft haar debuutoptreden met haar vrouwelijke, maar alles behalve kinderachtige benadering van elektronische muziek op zijn best. De 3 samen hebben zo'n allesomvattende muzikale geschiedenis en vooral kennis van zaken dat het achter de decks van de Utrechtse Winkel van Sinkel een bijna heilige muziekervaring beloofd te zullen worden. Met een knipoog en drang een goed feest neer te zetten natuurlijk. Dit zijn artiesten die het vak ademen. Click organisator Stefano Richetta bewaakt de sfeer door samen met de dames van Delicatesse en Samuel Deep als support dj op te treden tijdens deze lange, mooie nacht.

Click clock clingeling was de voorgaande jaren een groot en vooral gezellig succes tijdens de kerstdagen in Amsterdam. Nu is het de hoogste tijd de vleugels uit te slaan en Utrecht van een pracht van een kerstfeest te voorzien met elektronische artiesten uit het beste hout gesneden. Met trots en gepast in een van de mooiste en oudste clublocaties van Nederland, De Winkel van Sinkel aan de Oudegracht in het hart van Utrecht. Een feest met, zoals dat hoort tijdens kerst, een overvloed aan heerlijke ingrediënten voor een nacht lang dansen en sjansen op zijn best.

3 opmerkingen

Vette Line up!