Partyflock
 

Barkers Bar

gepubliceerd door , op
Op 25 november organiseren boekingskantoor Barkers en label Bmkltsch Rcrds samen voor de tweede keer de BarkersBar in Sugar Factory Amsterdam. Wannabeastar presenteert die avond tevens haar nieuwe album Wannabeanalbum.

Na de succesvolle eerste samenwerking in april, komen Barkers en Bmkltsch Rcrds samen terug met de BarkersBar. Sugar Factory wordt omgebouwd tot het dans-mekka van de vrijdagavond. Levende legende Dimitri, disco dinosaurus Joost van Bellen en Mike Mago draaien de avond aan elkaar met rauwe beats, glitterende disco sounds en weerklankende techno tunes. De host van deze avond is niemand minder dan Miss Bunty!

Schreeuwende punk, vuige gitaren, harde beats en een vleugje disco dat is het debuut album Wannabeanalbum van Wannabeastar die ze lanceert tijdens de avond. Live gaat het er nog wat ruiger en vuiger aan toe. I Need A Man is haar laatste single waarvan de remixen wereldwijd support krijgen van o.a. Groove Armada,, Brodinski en Claude Vonstroke, Met een volledige live-band staat deze chick klaar om de zaal plat te rocken.

Dit is de laatste BarkersBar van 2011. Geen nood, want volgend jaar komt de BarkersBar weer gewoon terug!