Partyflock
 

Heerlijke Happy Hardcore nacht met Paul Elstak in Vlaardingen

gepubliceerd door , op
Time Machine
7 oktober 2011
FeestTime Machine · Happy Hardcore Edition
Datumvrijdag 4 november 2011
WinactieTime Machine actiegesloten
LocatieInc. Avenue
Danceclub Inc. Avenue in Vlaardingen opende afgelopen september de deuren met het beruchte hardcore/oldschool concept Hardcore Overdose van Rige Entertainment. Paul Elstak was hier van de partij en op veler verzoek wordt het vanavond met Paul & friends een heerlijk happy hardcore feest van maken!

Tijdens een extra lange set gaat hij de zaal op zijn kop zetten. Nummers als 'Rainbow in the Sky' en 'The Promised Land'...wie kent ze niet. De inmiddels in positieve zin veelbesproken geluidsinstallatie gaat tot het uiterste gedreven worden. Natuurlijk zijn de licht-, stroboscoop- en flitsende lasershows aanwezig en meer, zoals verwacht mag worden van danceclub Inc. Avenue.



Er zijn veel verbeteringen aangebracht ten opzichte van de opening op basis van de suggesties van de bezoekers. Iedere keer beter, iedere keer meer en ook dit keer weer een line-up om van de smullen:

De mooie en sexy 'lady of hardcore' Marlice is bekend van Defqon, Fantasy Island, Hardcore Gladiators en veel andere party's. Zij zal zeker net zo hard draaien als ze mooi is dus dat belooft wat.
Human Resource gaan we horen, die al eerder gedraaid heeft op het Inclusivo-event Sound Assault en vele andere party's, zoals Ghosttown, het Ground Zero festival, Oldschool Gangsters en de Parkzicht Reunion.
The Houseviking en Native hebben geen introductie nodig. Vaste waarden achter de decks bij Inc. Avenue en de handen en benen zullen losgaan, geen ontkomen aan!
Issy...de Izzyyy Buzzyyyy Baviaan die wje kent van onder andere GekkeHouse en ForeverYoung maakt met zijn ADHD stijl de line-up compleet.

Back naar de roots met Paul Elstak & friends. Back naar de gezellige, hippe happy hardcore van de 90's in de hardcoretempel van Vlaardingen: Club Inc. Avenue. Rhe place where you meet and make friends. En dat alles voor maar €5 in de vvoorverkoop (more at the door).

Kom je in de Inc. Happy Hours van 22:00-00:00 uur dan krijg je per persoon een consumptiemunt extra. Mis dit niet. Hou je van Harddance koop dan gelijk je ticket voor de zaterdag erop tegen 'early bird' prijs (€ 10). De World Tour van de International Hard Dance Sessions (IHDS) met internationale toppers als Fausto, Frontliner, Luna, Phil York, Alex Kidd en anderen gaat dan knallen in Club Inc. Avenue!

6 opmerkingen

 
YEAH .. heel veel zin in dit feestje.
heel leuk zo'n happy hardcore feessie, as ze dan ook is echte happy hardcore draaien, ipv. al die rainbow in the sky troep:S

alsof de dj's zelf niet eens weten dat er veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel beter happy is:S

al die herhalen word je schijt en schijtziek van en maakt et dat vele mensen niet eens meer naar feeste gaan omdat ze zelf nog interessanter muziek kunnen afspelen op winamp:S
Uitspraak van BassHead op donderdag 3 november 2011 om 18:10:
as ze dan ook is echte happy hardcore draaien, ipv. al die rainbow in the sky troep


Daarom ga ik ook nooit naar Happy-Hardcore feesten! Ik moet er niet aan denken als ik daar sta en hoor rainbow in the sky:D
paul elstak (y)
laatste aanpassing
jaren in vlaardingen gewoond, geen reet te beleven, en nu ineens ploppen er allemaal vette parties op.

pfff
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Designificance op donderdag 3 november 2011 om 22:45:
en nu ineens ploppen er allemaal vette parties op.


Inc. Avenue is een locatie van en door een evenementen organisatie .. dit betekend dus dat er niet alleen veelzijdig geprogrammeerd word maar er ook daadwerkelijk veel voor een event gedaan word.