Partyflock
 

International Hard Dance Sessions World Tour
DJ Luna

gepubliceerd door , op
DJ Luna stond aan de wieg van de hardstyle en is een gerenommeerde naam in het hardere genre. Al jaren is Luna een publiekslieveling die met zowel nieuwe als early hardstyle een zaal compleet op z'n kop kan zetten. Op 5 november is Luna samen met Fausto, Frontliner, Alex Kidd, Phil York, Thilo & Evanti, Charly & Nazzz, Alberto Valenti en Jim Justice aanwezig in de Vlaardingse club Inc. Avenue om samen met een zaal vol liefhebbers van harddance en hardstyle er een geweldige avond van te maken. De organisatie sprak met Luna over zijn liefde voor harde sounds en over wat jullie van hem kunnen verwachten tijdens International Harddance Sessions

Wat is jouw ultieme harddancegevoel/ -herinnering? Wat betekent het voor je?
Ik heb veel goede herinneringen maar als ik moet kiezen is dat toch wel dat de hele zaal los ging tijdens m'n one man show in de Arnhem GelreDome. Dat was echt een onvergetelijke nacht. Dat al die mensen speciaal voor jou komen is waanzinnig, ik ben het publiek daar nog steeds dankbaar voor.

Hoe en wanneer wist je zeker dat harddance echt helemaal jouw stijl was?
Dat wist ik vanaf het moment dat ik zelf als bezoeker naar die feesten ging. In alle hardere stijlen zit zoveel energie wat natuurlijk perfect is om een nacht helemaal los te gaan.

Hoe zie je de harddancescene van nu?
Het heeft zich in de afgelopen jaren heel erg goed en snel ontwikkeld en is ook ontzettend gegroeid. De kwaliteit van de producties ligt ook erg hoog.

Wie zijn de talenten in de harddance op wie we moeten gaan letten de komende tijd?
Er zijn heel veel talenten. Twee jongens die erg goed bezig zijn de laatste tijd zijn Radical Redemption en E-force.

Wat kunnen we van je verwachten op IHDS World Tour, 5 november, Inc. Avenue?
Ik ga op IHDS een gevarieerde set laten horen dus je gaat absoluut verrast worden. Tot 5 november, ik heb er zin in!

Dat belooft dus wat voor zaterdag 5 november, zorg dat je erbij bent in Inc. Avenue wanneer International Harddance Sessions neerstrijkt in Vlaardingen. Voor meer info check www.internationalharddancesessions.com en www.inc-avenue.nl. International Hard Dance Sessions on tour, hard dance and hard style of the highest quality!

4 opmerkingen

 
De organisatie en locatie pakken flink uit tijdens deze editie.
Vorig jaar mochten de mensen al genieten van een voorproefje tijdens Lashed in Holland met een host van IHDS in de 2e area .. nu dus helemaal op zichzelf.

En wat een 1e line-up .. naast dit nog veel meer zoals een mega dik geluidssysteem, full-color lasershows, entertainment on stage, welkomst drankjes en nog veel meer leuks.
Ben jij een echte hardstyle/harddance liefhebber ? Dan MOET je hierbij zijn.

:bounce:
 
Count me in ;-)

Heel vet dat er gewoon bijna om de hoek bij mij dit word gehouden :P

* Inc Avenue *

Keep Up The Good Work and Keep The Rave Alive !!
bij de pagina van het feest zelf is er sowieso al veel gepost.