Partyflock
 

Houseclassics-legendes tijdens Halloween

gepubliceerd door , op
Boe
4 februari 2011
De laatste zaterdag van de maand is al bijna vijf jaar voor de acid- en oldskool-liefhebbers hun avondje Best Oldskool Events. Met de unieke underground locatie daar op de Sluizen aan het Noordzeekanaal tussen IJmuiden en Beverwijk kan je als pure liefhebbers van de early sound elke maand je dosis classics aan vitamine binnen halen. Organisatie Boe wist in de afgelopen jaren niet de minste helden te strikken nationale en internationale helden als Bountyhunter, Franky Jones, CJ Bolland, T99, Pavo, Dano, JP, Cellie, Human Resource kwamen en komen maar al te graag terug voor een avondje Best Old Skool Events.

Één keer per jaar houd Best Oldskool Events een verkleedpartijtje. Tijdens deze jaarlijkse Halloweeneditie van B.O.E. komt het grootste gedeelte van de bezoekers helemaal uitgedost Op deze griezel editie dit keer niet de minste namen uit de scene. Uit België één van de legendarische pioniers Frank de Wulf die het platen label Music man waar hij zijn all time klassieker 'Magic the B sides' op uitbracht destijds op de kaart zetten. De helaas veel te vroeg overleden Peter Slaghuis startte eind jaren '80 het label Hithouse waar de basis werd gelegd voor Paul Elstak en Rob Fabrie onder de naam Holy Noise brachten zij o.a. 'The Nightmare', 'Get down everybody' en 'James Brown is still alive' uit. Rob Fabrie, een derde van de Holy Noise, zal voor de eerste keer zijn opwachting maken tijdens B.O.E. Wat deze artiest gemeen heeft met de residents Vox, Buzz Fuzz en Gino is dat zij begin jaren 90 al een begrip waren in de oldskool house scene.

Hou er rekening mee dat het Halloweenweekend is en dat het bijna een traditie is geworden dat de bezoekers hun best doen om er zo griezelig mogelijk uit te zien. En voor de grootste griezel van de avond hebben ze een leuke verrassing klaar liggen.

4 opmerkingen

Helloween is een Duitse speed-, heavy- en powermetalband.. Halloween is een feestdag ;)
Uitspraak van DeCo op donderdag 27 oktober 2011 om 11:56:
Helloween


scherp...