Partyflock
 

Aankomende vrijdag Dyna in Ijsselstein

gepubliceerd door , op
Dayum
16 oktober 2011
Ja, je leest het goed, één van je favoriete eclectische helden die je normaal alleen in de grote steden zal aantreffen heeft Club Onz in zijn agenda genoteerd staan voor aankomende vrijdag! Mister Sexed up himself gaat in Ijsselstein heel wat fans vrolijk maken met zijn plotselinge performance, dat is zeker!

Club Onz in Ijsselstein is goed op weg om naast haar vertrouwde en lokale publiek nu ook de aandacht te trekken van mensen die wat verder weg wonen. Met een stijlvolle inrichting, een goed opgezette licht en geluids setup, altijd vrolijke gezichten achter de bar en hun programering die gepaard gaat met leuke concepten en aantrekkelijke acties klinkt het al snel als jou ideale plek voor het doorbrengen van de nachtelijke uurtjes in het weekend.

Elk weekend weer zit de stemming er goed in in Club Onz, nu de stijlen als Eclectic & House gepaard met Urban en R&B toch echt de dansvloer blijven domineren was het eigenlijk een kwestie van tijd voordat ook Dj's als Dyna hier lucht van zullen krijgen. Want eerlijk is eerlijk, waar Dyna is, daar is een behoorlijk lekker feestje aan de gang.

Vrijdag 21 oktober komt 'mister Sexed Up' himself naar Club Onz voor een optreden zoals je die van hem gewend bent! De meest sexy eclectic beats, de hotste urban tracks en misschien nog wel belangrijker, technisch misschien wel de meest creatieve beatmixer en foutloos scratchende dj van Nederland.

Samen met onder andere Mell Tierra en Silvio Luz wordt het gegarandeerd een gekkenhuis in Club Onz! Wees niet bang voor de hokjes, de dj's draaien volledig allround deze avond. Voor ieder wat wils in de meest verassende en opzwepende mix, de hele avond lang!

Pak je agenda en zorg dat je erbij bent! Want met een deurprijs van €5 heb je dus echt geen geldige reden meer om deze avond zomaar te laten skippen! Wees echter wel op tijd, want naast de uitdrukking: Vol = vol mag de organisatie ook geen toegang meer verlenen na 02:00. Dit op last van de gemeente.