Partyflock
 
­ Nederland

Hed Kandi debuteert in Groningen in Der Aa-kerk

gepubliceerd door , op
Hed Kandi has dusted of her angel wings and is fully prepared d for a heavenly spectacle: welcome to Kandi heaven. Op 2 december maakt 'the world's most glamorous Music brand' haar debuut in hartje Groningen en op een wel héél bijzondere locatie: Der Aa-Kerk. Met jaarlijks 1500 events op alle hotspots van de wereld,van Dubai tot Berlijn en van Las Vegas tot St.Tropez, wordt Groningen eindelijk aan de indrukwekkende internationale agenda toegevoegd. Hed Kandi brengt deze avond van 18.00 – 01.00 niet alleen de allerbeste funky house maar ook prachtige decoratie, live artiesten en uniek entertainment, resulterend in een uitgelaten Ibiza sfeer. De earlybird actie voor Kandi Heaven is vandaag van start gegaan.

A piece of musical heaven
Het fundamentele deel van Hed Kandi's DNA is Funky House. Hed Kandi residents Andy Norman Verenigd Koninkrijk en Steven Quarré brengen je alleen de allerbeste blissful beats en blessed baselines. Headline resident Andy Norman presenteert elke week de Hed Kandi Radio Show op het fameuze Ministry of Sound Radio. Hij heeft bewezen een ware globetrotter te zijn en gaf exclusieve clubs in o.a Australia, Japan, Rusland en VS a delicious taste of Kandi. Steven Quarré is de enige officiële Nederlandse resident van het wereldmerk Hed Kandi. Ook zijn succes reikt tot ver buiten de landsgrenzen. Met als hoogtepunt zijn optreden in de Space op partyeiland Ibiza. Gronings paradepaardje Sebastian Davidson mag niet ontbreken bij dit Hed Kandi debuut in het hoge noorden. Hij gaf acte de precense naast zwaargewichten als Jody Wisternoff, René Amesz, 16 Bit Lolita's en Dr. Kucho,is een van de founding fathers van het succesvolle concept Club Pepper en zijn tracks werden onder andere geremixt door Eelke Kleijn.

A divine assembly
De arm-lifting beats van de Hed Kandi residents worden door MC Choral ondersteund met angelic vocals. Tel daarbij de funky solo's van Ace on sax, de entertainmentacts van de Hed Kandi angels en de aankleding van een middeleeuws kerkgebouw in Kandi style op en je verkeert gegarandeerd in hogere sferen. Hed Kandi is the key to Heaven, and 2nd of december the Gates will be unlocked...

Ticketsale
Kandi Heaven vindt plaats op 2 december in Der Aa-Kerk te Groningen van 18.00 tot 01.00. Er zijn delicious bites & cocktails te verkrijgen. De First 200 tickets zijn nu verkrijgbaar tegen het earlybird tarief van €12,50 ex fee. Reguliere kaarten zijn €15,00 ex fee (indien nog beschikbaar aan de deur €20,00 ex fee) en verkrijgbaar via www.hedkandi.nl & Primera shops.

Hed Kandi Tour
We invite you to tag along for a sophisticated slice of Kandi. Op 22 oktober vindt op de Ocean Diva de Hed Kandi ADE Special 2011 plaats. Op 3 december doet Hed Kandi Arena eenmalig aan voor een heuse classics editie in bakermat Arena. Op 17 december keert Hed Kandi weer terug in Millers voor het jaarlijkse Winter Ball.

4 opmerkingen

Artiest Adri
In de AA- kerk? Lijkt me heel bijzonder :-)
Best moeilijk om daar een goed geluid te krijgen lijkt me.
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van Ruud Duur op vrijdag 7 oktober 2011 om 11:56:
Best moeilijk om daar een goed geluid te krijgen lijkt me.


In de Broerenkerk in Zwolle lukte dat altijd aardig goed. AA kerk zalook wel evenementenkerk zijn nu?
Uitspraak van Karian op vrijdag 7 oktober 2011 om 12:56:
In de Broerenkerk in Zwolle lukte dat altijd aardig goed.


I know... De ene kerk is de andere niet ;) 't heeft te maken met de hoogte van de ruimte :)
Uitspraak van Karian op vrijdag 7 oktober 2011 om 12:56:
AA kerk zalook wel evenementenkerk zijn nu?


Zou leuk zijn voor Groningen natuurlijk