Partyflock
 

Afrojack presenteert Jacked
ADE Special

gepubliceerd door , op
Afrojack presenteert Jacked
3 oktober 2011
FeestJacked · ADE Site
Datumdonderdag 20 oktober 2011
LocatieAIR Site
Van 19 tot en met 22 oktober richt de volledige internationale dance-industrie haar schijnwerpers op onze hoofdstad voor Amsterdam Dance Event 2011. Als een van de belangrijkste voorlopers van de Nederlandse dancemuziek in het afgelopen jaar, kan Afrojack nergens anders zijn dan in Amsterdam tijdens het vier dagen durende evenement. Op 20 oktober zal Afrojack zijn complete Wall Recordings-crew uitnodigen voor de ADE-special van Jacked, in de club waar ook de 1e editie van zijn eigen event plaats vond: AIR.

Afrojack's Jacked keert drie maanden na de uitverkochte eerste editie terug naar AIR, het moderne hart van de Amsterdamse clubscene. Na de eerste spectaculaire nacht kon een vervolg niet uitblijven en Afrojack zorgde weer voor vuurwerk tijdens de strandeditie van Jacked bij Beachclub Bloomingdale en later bij de internationale première van Jacked in Ministry of Sound, Londen.

Inmiddels is het oktober en staan Afrojack en zijn Wall Recordings-crew klaar voor een nieuwe editie van Jacked tijdens ADE. Voor deze speciale gelegenheid zal het publiek getrakteerd worden op de nieuwste tracks van Afrojack's label. Quintino is de eerste naam op de lijst van dj's die voor 20 oktober aan de line-up is toegevoegd. Zonder twijfel zal Quintino zijn nieuwe track 'The One and Only', die uitkomt op Wall Recordings, presenteren tijdens zijn set.
Afrojack nodigt ook Shermanology uit, met wie hij onlangs de studio in ging voor het vervolg op hun eerste samenwerking 'Grindin'. Shermanology's krachtige combinatie van live vocals en dj skills zal gegarandeerd nog meer energie in de avond pompen. R3HAB zal tijdens Jacked zorgen voor zijn unieke 'chainsaw madness'. De aanstormende dj was verantwoordelijk voor Wall Recordings' laatste release 'Sending My Love' en heeft al meerdere projecten klaar staan voor release op het label.
Als vaste waarden van de Wall Recordings-crew kunnen ook Apster en Bobby Burns zeker niet ontbreken. Zeker als je nagaat dat zij al op bijna alle edities van Jacked achter de draaitafels stonden. Het herkenbare stemgeluid van Zawdi MC zal tijdens de donderdagavond van ADE ook weer door de speakers klinken. Als host van de avond maakt hij de lijst compleet.

Kaarten voor 'Afrojack presents: Jacked – ADE Special' zijn verkrijgbaar op paylogic.nl of bij iedere Primera. Kijk voor alle informatie op AIR.nl en check Afrojack's website, Twitter en Facebook voor alle updates rondom Jacked.

Line-up:Afrojack, Quintino, Shermanology, R3HAB, Apster, Bobby Burns & Zawdi MC.
Tickets:€20 excl. service fee, verkrijgbaar op AIR.nl en paylogic.nl.

3 opmerkingen

Wauw heerlijke lineup! :cheer:
Uitspraak van Joniii. op dinsdag 4 oktober 2011 om 09:27:
Wauw heerlijke lineup! :cheer:


True Story! :D
 
:cheer: