Partyflock
 

Delicious is terug

gepubliceerd door , op
Delicious
26 september 2011
FeestDelicious · Large in charge
Datummaandag 17 oktober 2011
WinactieDelicious actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Het bekendste en meest smaakvolle 16+ concept van Nederland heeft zijn terugkeer gemaakt. Wat in 2007 begon als een jongensdroom op de bovenverdieping van de Escape eindigde, in 1 van de toonaangevendste 16+ concepten uit de nationale scene. Bijna 4 jaar lang werden de beste clubs van het land zoals: Escape, Jimmy Woo, Arena, Panama, Club Rex, Bloomingdale, en de The Power Zone keer op keer gevuld met een grote menigte en uitzinnige Delicious bezoekers. Na de tussenstop waren er 2 edities die de terugkeer van Delicious spectaculairder dan ooit hebben gemaakt, Bloomingdale en AIR waren het decor.

Al bijna 4 jaar lang staat Delicious garant voor de vetste line-ups, beste locaties, en mooiste producties. Omdat het belangrijk is uniek in je soort te blijven haalt delicious voor deze editie wederom alles uit de spreekwoordelijke kast om er voor te zorgen dat het een avond word om nooit te vergeten. Wat dacht je van Vato Gonzalez ft. Mc Tjen, Quintino, Artistic Raw en La Fuente ? Ook upcoming talenten Delivio Reavon&Aaron Gill en Sem Vox zijn van de partij. Deze editie komt er zelfs een speciaal duo uit Italië overvliegen voor Delicious. Bisbetic, een duo met onder andere tracks op het label van Sidney Samson met support van David Guetta.

De vorige edities waren snel uitverkocht, zorg er daarom voor dat je snel je kaartje bemachtigt. Voor de early birds is er nu een special actie, de eerste 250 kaarten zullen verkrijgbaar zijn voor 10 euro, let op, wanneer deze uitverkocht zijn worden de kaartjes weer 15 euro. Om jullie alvast in de stemming te laten komen, hebben Delivio Reavon&Aaron Gill en Sem Vox een mixtape gemaakt die je helemaal gratis kan downloaden vanaf 1 oktober op www.dlcsmusic.nl en op de Delicious Facebook pagina.

Kaarten haal je via www.dlcsmusic.nl, alle freerecord shops en alle ticketagents.

1 opmerking

 
Wat ik zo lees, lijkt het me wel gaaf! :D