Partyflock
 

Na succesvol Summerlake Outdoor Festival stevent Grotesque nu af op volle Factory 010

gepubliceerd door , op
Na succesvol Summerlake Outdoor Festival stevent Grotesque nu af op volle Factory 010
28 september 2011
FeestGrotesque · Jubileum Edition Site
Datumzaterdag 15 oktober 2011
LocatieFactory 010
Twee weken geleden liet PT Events met haar eigen Grotesque Stage op het Summerlake Outdoor Festival zien een volledig professionele organisatie te zijn die zowel binnen als buiten een geweldig feest neer weet te zetten. De festivalgangers vonden wisten massaal de Grotesque tent te vinden en zorgden daarmee al vroeg op de dag voor een geweldige sfeer die de vaste bezoekers van PT Events indoor wel gewend zijn. Deze fantastische afsluiting van het festivalseizoen en natuurlijk de uitverkochte In Search of Sunrise editie op de Ocean Diva van 14 mei dit jaar, zorgen voor een enorme vraag naar tickets voor het tweejarig jubileum dat op 15 oktober in Factory 010 gehouden zal worden. Meer dan 50% is inmiddels verkocht.

In twee jaar tijd, met vele succesvolle Grotesque edities en de verdere ontwikkeling binnen de organisatie weet PT Events inmiddels waar de bezoeker behoefte aan heeft tijdens de ultieme avond uit. Naast de geweldige sfeer, de leuke mensen en indrukwekkende locaties besteedt PT veel aandacht aan de selectie van artiesten. 'We kiezen er altijd voor om een gevarieerd muziekspectrum te laten horen, op die manier kunnen we de meeste bezoekers òòk muzikaal een leuke avond bezorgen en zijn alle benodigde elementen ruimschoots aanwezig! Onze groep vaste bezoekers groeit nog iedere editie en mede daarom zijn we zeer tevreden over het verloop binnen onze organisatie', aldus Ram Boon van PT Events. Ook voor het tweede Jubileum heeft PT weer een line-up samengesteld om van te smullen. PT komt met een exclusief live optreden van Audrey Gallagher. Met haar brede repertoire is zij ongetwijfeld één van de beste, of in ieder geval populairste zangeressen in de dance scene. Het wordt een optreden dat je zelden ziet in de Nederlandse clubs en het zal voorlopig ook één van haar laatste zijn, ze last namelijk een pauze in haar carrière. Verderop in deze nieuwsbrief wordt duidelijk hoe jij mee kan bepalen welke nummers er door Audrey Gallagher gezongen gaan worden en hoe je tevens kans maakt op een 'Meet&Greet' met deze bijzondere dame.

Waanzinnige line-up met Nederlandse topartiesten
Natuurlijk blijft het niet bij dit unieke optreden en laat vanzelfsprekend ook de rest van de line-up een solide indruk achter. PT legt weer een prachtaffiche op tafel. De keuze om Bolier en Menno de Jong te programmeren, twee absolute wereldtoppers, behoeft dan ook geen verdere nuances. De residenties van RAM en Artento Divini worden gecontinueerd en Richard Sebastian completeert de line-up! Daarnaast laat PT weten Adam Seller aan de line-up te hebben toegevoegd om samen met Richard Sebastian de zaal op te warmen. Al met al weer een prachtig affiche en 100% garantie op een avond uit vol kwalitatieve hoogstandjes tot in de kleinste details. Heerlijke muziek van topartiesten, spectaculaire lichtshows, een waanzinnige variëteit aan special fx en natuurlijk de standaardwaardes van één van Nederlands populairste nachtclubs, Factory010.

Tickets
Kaarten voor de Jubileum Editie op 15 oktober in Factory 010 zijn nog te koop via Easyticket en via de website van PT. De entreetickets kosten € 32,50.

4 opmerkingen

 
Dit gaat een geweldige editie worden van een organisatie die weet wat kwaliteit is.
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op woensdag 28 september 2011 om 11:08:
Dit gaat een geweldige editie worden van een organisatie die weet wat kwaliteit is.


:yes: Mee eens! Nog een kleine 2 weekjes :cheer:
Top organisatie met top feesten :cheer:
 
Erg benieuwd welke show ze hier weer neer gaan zetten:D!