Partyflock
 

Nopeisdope presents Clubtour 2011/2012

gepubliceerd door , op
Nopeisdope
22 augustus 2011
FeestNopeisdope · Clubtour
Datumzaterdag 1 oktober 2011
LocatieEffenaar Site
FeestNopeisdope · Clubtour
Datumzaterdag 29 oktober 2011
LocatieEl Toro Site
FeestNopeisdope · Clubtour
Datumzaterdag 5 november 2011
WinactieNopeisdope actiegesloten
LocatiePatronaat Site
Na een spetterende zomertour, vol met energie, spanning en sensatie, heeft Nopeisdope een nieuw avontuur voor de boeg. Nopeisdope zal op 1 oktober 2011 een officiële start maken in de Eindhovense club Effenaar met de Clubtour 2011/2012. Deze avond zal compleet in het teken staan van originaliteit en spektakel!

Zoals je inmiddels wel weet staat Nopeisdope bekend om de mooie uitstraling, de vette shows en de meest bekende dj's van Nederlandse bodem die er een schitterend feestje van maken. Op 1 oktober zal dit fenomeen weer volledig tot zijn recht komen.

De line-up bestaat voor deze editie uit Tony Cha Cha, die binnen de scene bekend staat als één van de beste entertainers die ons land rijk is. Met zijn vriend Sidney Samson scoorde hij al diverse grote hits. De Rotterdamse house veteraan Leroy Styles behoort zonder twijfel tot 1 van de grotere DJ's. Met zijn specifieke sound en uitstraling zal hij zeker een smaakmaker zijn deze nacht. Skitzofrenix is een man die haast geen introductie nodig heeft. Hij heeft op zijn jonge leeftijd al op alle grote feesten gestaan en met alle grote artiesten gewerkt. Mirwais & David Gravell zijn de grote trots van Eindhoven. Deze boys zijn verantwoordelijk voor het mixen van de laatste Nopeisdope cd en je kunt wel zeggen dat hun carriere hierna alleen nog maar harder is gegaan. Met optredens in Spanje en Turkije tijdens de Summertour van Nopeisdope hebben ze de tent volledig op zijn kop gezet. Check de Nopeisdope compilatie met de de mix van Mirwais & David Gravell op nopeisdope.com. In 2010 had Nopeisdope een succesvolle en uitverkochte editie in Indonesië. Tijdens dit event liet de Indonesische DJ Reyland een groot indruk achter. Nu is hij in Europa en heeft Nopeisdope gelijk gebruik gemaakt van de gelegenheid. Hij zal een vette set neerzetten in de Effenaar.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alle ingrediënten op de juiste manier toe te passen. Maar voor het complete plaatje, heeft Nopeisdope jou nodig! Zorg dat je er bij bent op zaterdag 1 oktober 2011 voor het startschot van de Clubtour 2011/2012 en vervolgens is aan jou de taak om de website www.nopeisdope.com goed in de gaten te houden wanneer Nopeisdope de andere, beste clubs van Nederland aandoen tijdens de clubtour!

Bereid je maar voor, want zaterdag 1 oktober zal uitpakken tot een knaller van een party!
De voorverkoop voor 1 oktober is in volle gang en je kunt je kaarten verkrijgen via www.nopeisdope.com

Line-up
Leroy Styles
Skitzofrenix
Tony Cha Cha
Mirwais
David Gravell
Reyland(Indonesia)
Hosted by MC Goodgrip

3 opmerkingen

 
Jammer dat ze Amsterdam overslaan...
Uitspraak van actief op zaterdag 24 september 2011 om 06:46:
Jammer dat ze Amsterdam overslaan...


Haarlem is vlakbij Amsterdam?