Partyflock
 

Hey! Birthday in Amsterdam en Rotterdam

gepubliceerd door , op
Velen zullen het er mee eens zijn; hoe ouder je wordt hoe leuker de verjaardagsfeestjes. Voor Michel de Hey geld dit zeker ook, met dit jaar zelfs een tweedelige verjaardag! Op vrijdag 23 september in de Studio 80 en zaterdag 24 september in de Factory 010.

Vrijdag 23 september - Studio 80
Op vrijdag is de Studio 80 in Amsterdam het toneel van Michel zijn zoveelste verjaardag. Omdat de jarige de Studio 80 één van de betere plaatsen vind om lange sets te draaien leek het Hey! een goed plan om per zaal één dj en één live act te programmeren. In de grote zaal naast Michel een live set van Aril Brikha die zijn debuut maakt in de Studio 80! In de tweede zaal hoor je de hele avond Taras van de Voorde onderbroken door een live set van de mannen van Rauwkost. In beide zalen gegarandeerd één dol verjaardagsfeest.

Aril Brikha zijn debuut in de Studio 80 mag het vaste S80 publiek eigenlijk niet missen. De uit Zweden afkomstige Iraniër staat voornamelijk bekend om zijn diepere en zweverige sound. Hier binnen is Brikha echter erg breed georiënteerd. Van techno tot deephouse en van detroit-klanken tot zweverige trance melodieën; iets wat hem echt onvergelijkbaar met anderen maakt.

Zaal twee is het terrein van Rotterdammer Taras van de Voorde & de Amsterdamse mannen van Rauwkost. Taras van de Voorde wordt door velen gezien als één van de grotere talenten op het gebied van produceren. Zijn tracks '1998' & 'The Game' worden door velen gezien als de zomer(Ibiza) hits van 2010 & 2011. De jongens van Rauwkost zijn vaak en graag geziene gast in de Studio 80, Hey! is dan ook erg blij ze aan boord te hebben.

Zaterdag 24 september - Factory 010
Op zaterdag 24 september keert Michel na bijna een half jaar weer terug achter de draaitafels in zijn geliefde Maasstad. De slingers worden opgehangen en de kaarsjes aangestoken, elke Rotterdammer weet hoe Michel zijn verjaardag viert! De Factory 010 is net als vorig jaar de locatie voor dit verjaardagsfestijn. Omdat er geen feest is zonder vrienden wordt de avond muzikaal ingevuld met oude én nieuwe Rotterdamse helden/vrienden van Michel. Verwacht dan ook één groot gezellig Rotterdams onderonsje!

In de hoofdzaal van de Factory 010 zal Michel de hele avond achter de draaitafels te vinden zijn, bijgestaan door Egbert (live), Taras van de Voorde, Warren Fellow, Serge & D-Ribeiro. De zijvleugel van de Factory 010 is het domein van de Catwalk, met de volgende Catwalk residents achter de draaitafels; Sandeep, Sab Titos & Kadir Pelit en of dat nog niet genoeg is ook de primeur van Jamie Lie A Kwie (live)!

Wat Hey! al kan verklappen is dat Egbert de avond af zal sluiten. De onder de rook van Rotterdam geboren Egbert verscheen drie jaar geleden uit het niks als een komeet ten tonele. Iedereen die bekend is met Egbert zijn live sets weet hoe er de 24e afgesloten zal worden; springend!

Taras van de Voorde & Warren Fellow zijn beiden goede vrienden van Michel, een gekkenhuis achter de draaitafels ligt dan ook in de lijn der verwachting. Voor Warren Fellow is het niet het eerste optreden op één van Michel zijn verjaardag feesten en zal het zeker ook niet de laatste zijn. De track "Got a Soul", de remake van een oude Todd Terry klassieker, die hij met Michel Steinbach maakte en onlangs op Michel zijn EC label uitkwam deed het enorm goed en ging heel de wereld over. Clone labeleigenaar Serge vind je niet vaak terug achter de draaitafels in zijn eigen Rotterdam, iets waar volgens Michel verandering in moest komen. Naast het runnen van het wereldwijd bekende en enorm gewaardeerde Clone label draait Serge over heel de wereld. Velen zullen zich gegarandeerd door Serge laten verassen! De avond zal geopend worden door D-Ribeiro, de jonge Rotterdammer die als mede-winnaar van de Hey! dj contest afgelopen april al in de Maassilo te horen was.

De zijvleugel van de Factory 010, die velen waarschijnlijk nog nooit gezien hebben, is het terrein van de Rotterdamse Catwalk posse. Uit hun eigen club gewerkt maar nog steeds springlevend! Naast dj sets van Sandeep, Sab Titos & Kadir Pelit ook nog eens een dikke primeur; Jamie Lie A Kwie zal voor het eerst zijn live-set te horen brengen. Vier artiesten die weten wat te draaien gecombineerd met de oude vertrouwde Catwalk sfeer, dat belooft erg veel goeds. Hey! is blij om de Catwalk er bij te hebben.

Voor jarige job Michel de Hey is het dubbel feest. Op vrijdag zijn verjaardag vieren in de Studio 80 en de dag erna met al zijn Rotterdamse vrienden het even over doen in de Factory 010. Minimaal vier uur kunnen draaien in Amsterdam is iets waar hij nu al naar uitkijkt. Na een druk zomer seizoen is het rond zijn verjaardag weer tijd om het strand en de festivals gedag te zeggen en de clubs in te duiken. Het zal wéér een groot feest worden, verjaardagspruik op en gaan met die banaan. Hey! heeft er zin in!

Kaarten
Kaarten zijn te verkrijgen via micheldehey.timoco.eu (Factory 010) & Studio-80.nl (Studio 80) en kosten 12,50 in de voorverkoop.

1 opmerking

Werkzaam bij Decisions
Gefeliciteerd Michel en maak er een mooie avond/nacht van
laatste aanpassing