Partyflock
 

Fuel sluit het seizoen af met een drie uur set van Joris Voorn

gepubliceerd door , op
Fuel Grand Closing
11 augustus 2011
Het strandseizoen van 2011 zit er bijna op. Zondag 18 september 2011 zullen voor het laatst dit jaar de bassen uit de speakers knallen bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee. Uiteraard gaat het succesvolle debuutseizoen van de nieuwste club van Bloemendaal de afsluiting krijgen die het verdient! In samenwerking met Rejected wordt een memorabele avond georganiseerd tijdens een –hopelijk- heerlijke nazomeravond!

BC Fuel – Volledig overdekt
Fuel viert zondag de afsluiting van een bewogen eerste seizoen. Het weer zat helaas niet altijd mee, maar de zomer van 2011 heeft zeker een flink aantal hoogtepunten opgeleverd! De bijzondere avond met Housequake bijvoorbeeld, het bomvolle debuut van succesverhaal Taste-it!, zes jaar Studio 80 en de vijf uurs set van De Man Zonder Schaduw! Iedereen die één van deze avonden (of allemaal!) aanwezig was, weet precies waar ze het over hebben. Absolute hoogtepunten waar Beachclub Fuel ontzettend trots op is! Als je bij één van die avonden aanwezig was dan weet je ook dat BC Fuel volledig overdekt is. Mocht het weer zondag dus tegen zitten: iedereen kan warm en droog staan!

Line-up
Fuel viert de afsluiting van het debuut seizoen en daarvoor hebben ze de hulp ingeSchakeld van Rejected. Het succesvolle techno label van Joris Voorn en Edwin Oosterwal viert dit weekend zijn 15 jarig bestaan. Zaterdag in de Amsterdamse club Trouw en zondag op het Bloemendaalse strand. Publiekslieveling Joris Voorn zal een 3 uur durende set draaien. Wie Joris afgelopen zomer op o.a Awakenings festival en Welcome to the Future heeft horen draaien weet wat voor knallende set je kan verwachten! Tel daar de aanwezigheid van Edwin Oosterwal en Eva Maria bij op en je krijgt het dreamteam dat de Grand Closing party van Beachclub Fuel verdient.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar voor 15,- euro op www.beachclubfuel.nl en bij alle Free Record Shop filialen. Voor de late beslissers zullen er vanaf 16:00 ook kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
let's rock!
 
Nice :)