Partyflock
 

D-Energy
Eerste editie in P60

gepubliceerd door , op
D-Energy
18 augustus 2011
FeestD-Energy · D-Block & S-te-Fan
Datumvrijdag 16 september 2011
LocatieP60 Site
Op vrijdag 16 september trilt P60 op haar grondvesten tijdens de eerste editie van D-Energy. Voor de primeur van dit hardstyle, harddance en jump event pakt de organisatie direct goed uit met het DJ duo die doorgaans de clubs ontstijgen en enkel te zien zijn op festivals en internationale territoria: D-Block & S-te-Fan! Voor het nieuwe feest in de P60 wisten de mannen nog een gaatje te vinden in hun overvolle agenda.

P60 en D-Energy roepen het feest in het leven om te voldoen aan de grote locale vraag naar hardstyle en harddance events. Binnen de harddance zijn Nederland en Italië de leading landen maar ook in Australië, Amerika en Azië komt de scene van de grond. DJ's D-Block & S-te-Fan plukken hier de vruchten van en treden regelmatig op als ambassadeurs van Nederlandse hardstyle sound over de grens. Het duo deed het afgelopen jaar diverse continenten aan met hun sets.

Ook locaal gaat het D-Block & S-te-Fan voor de wind met een uitverkochte X-Qlusive editie in de Heineken Music Hall, een eigen Qlimax editie én deze zomer een set op Dance Valley 2011. De kwaliteit van en erkenning voor de DJ's zijn tevens terug te vinden in hun positie in de top 100 van DJMag.com waar het duo op nummer 73 prijkt.

Naast deze zwaargewichten presenteert D-Energy een strakke aanvullende line-up om de avond compleet te maken met onder meer Dr. Rude, Rosko, Jor-D, Thosba en Demassus vs Darknezz

Bij hardstyle mag Dr. Rude niet ontbreken. De basslines en filthy synths van deze sympathieke DJ uit Amstelveen reiken tot ver buiten de landsgrenzen, waar ook Frankrijk en België warm lopen voor zijn diversiteit aan hardstyle. Zijn voorkeur voor harddance komt deze editie van D-Energy goed van pas. DJ's Rosko, Jor-D, Thosba en Demassus vs Darknezz maken het geheel compleet.

D-Energy opent deze avond om 22:00 uur haar deuren. Voor meer informatie en kaarten check de Partyflock eventpagina of bezoek www.P60.nl

3 opmerkingen

een eigen qlimax editie? ze bedoelen het anthem zeker:P