Partyflock
 

Herfssst
Ssst! welcomes the first days of Autumn

gepubliceerd door , op
Herfsssst!
6 september 2011
FeestHerfsssst! · Sssst! welcomes the first days of Autumn
Datumnacht van zaterdag 24 op zondag 25 september 2011
WinactieHerfsssst! actiegesloten
LocatieSugar Factory Site
Zaterdag 24 september verwelkomt Sugar Factory's Zaterdagavond concept SSSST! op gepaste wijze de eerste paar dagen van de Herfst! De blaadjes zijn alweer aan het vallen en de regen hangt in de lucht: na de laatste paar weken van de 'soort-van' zomer van dit jaar is nu eindelijk de tijd aangebroken om de kou en nattigheid dan maar gewoon te omarmen en de warmte en gezelligheid van Sugar Factory op te zoeken!

Op het menu, een uitgebalanceerde mix tussen welbekende locale helden en enkele van de grootste housetalenten van het moment! Bovenaan de line-up staat Terry Toner, die zijn absolute zegeronde van het afgelopen seizoen komt doortrekken. Met shows op Amsterdam Open Air, Mysteryland, Next Monday's Hangover en een eindeloze reeks underground festivals en clubnachten deze zomer, is deze head honcho van Electronation een van de meest gevraagde DJ's van het moment!

Support deze avond komt voor de rekening van de zowel bekende als beruchte Mike Ravelli. Met een ware stortvloed aan gigs heeft deze man langzaam maar zeker zijn carrière opgebouwd de afgelopen jaren. Begonnen diep in de underground met het Gasten Zonder Grenzen collectief, is hij inmiddels opgeklommen tot een ware speler in de scene, met optredens op alle grote festivals en clubnachten in en om Amsterdam.

Als voorproefje voor dit herfstige evenement serveren we één van 's lands grootste house beloftes en winnaar van afgelopen jaar's TWSTD competitie: Tim Hoeben. Deze held krijgt alles en iedereen in beweging met zijn vrolijke, groovy house! En om het rijtje compleet te maken tenslotte, als absolute kers op de taart, de jongens van SHMLSS. Na het spelen op Soenda, Stekkerfest en Lief Festival afgelopen zomer zijn deze beider Utrecht's finest meer dan klaar om Amsterdam te veroveren!

Dat is het dan! De perfecte manier om de Herfst dan eindelijk te verwelkomen en de regen weg te dansen!