Partyflock
 

GirlsLoveDJs ontdekt nieuwste uitgaanstempel in havenstad

gepubliceerd door , op
GirlsLoveDJs
5 september 2011
Zaterdag 24 september is het zover, de allereerste editie van GirlsLoveDJs in de nieuwe popsensatie van de havenstad, Nieuwe Oogst in Rotterdam (halte Maashaven). Het is alweer een tijd geleden dat de stad is aangedaan en dus hoogste tijd voor een opfrisser. Het concept van Girls Love DJs is bekend, wicked acts draaien hun favo tracks in een crazy mix. Verwacht een eclectische showdown van house, electro, disco, hiphop en all out party bangers.

De eer aan Jeff Solo om met de deur in huis te vallen en het nieuwe poppodium op geheel eigen wijze te ontmaagden. Deze DJ weet hoe hij het publiek moet bespelen en zal met zijn eclectische tunes de dansvloer laten shaken. Waar Jeff Solo stopt, gaat Jeremaine S onverminderd verder, met grof geweld laat hij horen waarom hij de publieksfavoriet #1 is bij de partypeeps in Roffa.

Door naar het volgende topic: The Flexican, een van de populairste en beste DJs van Nederland komt samen met Homeboy Sef de boel op zijn kop zetten. Ook Girls Love DJs frontman Jaziah staat al te popelen om Nieuwe Oogst te rocken! Geef deze man een draaitafel en een mixer en history will be written. Rising DJ star en BN'N-er Phalerieau neemt hierna het stokje over. De bambino heeft al het nodige respect afgedwongen met zijn skills achter de decks en zal ook deze keer weer een keiharde set neerzetten.

De grote headliner van de avond is natuurlijk The Partysquad. Deze popsterren van internationale allure zijn bezig de rest van de wereld in 'no time' te veroveren. Een ding is zeker, een optreden in eigen land staat gelijk aan crazy madness!

Host of the night is Alainde Lon. Met zijn dikke oneliners weet hij telkens weer bij het publiek op het juiste moment, op de juiste wijze de juiste snaar te raken!

Girls Love DJs in Rotterdam staat garant voor een avondje knallen op niveau. Volgens vele kenners is dit het hardste concept wat er te vinden is, in het huidige uitgaanscircuit. Zoals Sef zou zeggen:'Lieve mensen, mooie mensen we gaan er de 24ste een feestje van maken!'

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 47729, 30023, 54663, 50688}
I'm in!!!