Partyflock
 
­ Nederland

Behoud Strand Oog in Al

gepubliceerd door , op
Behoud Strand Oog in Al
2 september 2011
SOIA - Strand Oog in Al is hét stadsstrand van Utrecht. Helaas loopt na dit zomerseizoen de tijdelijke vergunning van dit pareltje van Utrecht af. Om te voorkomen dat dit het einde betekent van SOIA - Strand Oog in Al hoopt de organisatie de vergunning te kunnen verlengen. Hiervoor heeft de organisatie wel jullie hulp nodig. Teken daarom de online petitie en behoud het enige stadsstrand van Utrecht!

In de zomermaanden kan je terecht op Strand Oog om onder het genot van een hapje en drankje te genieten met vrienden, familie en collega's. In het overdekte strandpaviljoen, aan de picknicktafel, in een luie zitzak of met je handdoekje op het gras, bij SOIA - Strand Oog in Al kan het allemaal. Naast een drankje kan je er ook terecht voor lunch en diner. Met een grote groep kan je zelfs genieten van een (bedrijfs-)borrel of BBQ. Het stadsstrand staat bekend om zijn gezellige sfeer en toegankelijkheid.

Ook deze zomer heeft SOIA - Strand Oog in Al in samenwerking met Elevation Events weer succesvolle evenementen georganiseerd. Elevation Events is er trots op dat zij verantwoordelijk is voor de gehele zomerprogrammering op SOIA - Strand Oog in Al. Dit jaar werd het nieuwe concept 'in het zand' gelanceerd. Elke editie wordt er een artiest uitgenodigd die gehele vrijheid krijg om een line-up samen te stellen. Met zeer succesvolle edities met onder andere Michel de Hey, Olene Kadar, Steve Rachmad zijn de feestjes bijna niet meer weg te denken uit Utrecht. Daarnaast was dit jaar ook het debuut van 030Fest een festival dat geheel in het teken stond van Utrecht en als laatste hebben we eind dit jaar natuurlijk ook nog Smeerboel op het strand dat al weken ruimschoots is uitverkocht. SOIA - Strand Oog in Al is dus van alle markten thuis van leuke en intieme festivals tot aan zondagse strandfeestjes. Met de voetjes in het zand genieten van de heerlijkste techno- en minimalbeats.

SOIA - Strand Oog in Al is erg geliefd. Het stadsstrand is nog lang niet klaar om zijn deuren te sluiten. Sterker nog, we beginnen net! Wil jij de komende jaren kunnen blijven genieten van dit stadsstrand met zijn prachtige uitzicht, relaxte vibe, lekker eten en leuke feestjes? Teken dan nu de online petitie zodat SOIA - Strand Oog in Al kan blijven bestaan.

2 opmerkingen

(Y)