Partyflock
 
­ Nederland

Bi-SeXual a feminine touch

gepubliceerd door , op
Bi-Sexual
16 juli 2011
FeestBi-Sexual · A Feminine Touch
Datumvrijdag 9 september 2011
LocatiePartyPlayers Site
Bi-SeXual is geen onbekende party in Party Players. De sfeer is er fantastisch, heerlijke opzwepende muziek en een mooi en gevarieerd publiek. Op vrijdag 9 september organiseerd Elements 2 Dance voor het eerst een Bi-SeXual A Feminine Touch.

De grot die normaal gesproken op vrijdag gesloten is voor de bezoekers zal deze vrijdag alleen toegankelijk zijn voor vrouwen. Ben jij Bi of Bi-Schierig en lijkt het je geweldig om een avond met alleen vrouwen door te brengen, kom dan op vrijdag 9 september naar Party Players. De grot gaat open vanaf 20:00 tot 01:00 uur voor Lady's Only. Na 1:00 uur mogen de mannen van de vrouwen elkaar weer vergezellen. Op deze avond worden er geen single mannen toegelaten id de grot! Toegang is uitsluitend voor vrouwen, single vrouwen en na 1:00 uur stellen

Ook deze avond zal er weer voor heerlijke opzwepende beats verzorgt worden. 4 Dj's gaan er voor zorgen dat iedereen lekker in de juiste stemming komt en samen met jullie wil E2D de temperatuur weer lekker opschroeven!

De DJ's zijn:
Emiel Roché
Miss Chanty
Spyker
M-Tech

Bi-SeXual A Feminine Touch is een heerlijke party voor Bi en Bi-schierige vrouwen. Een heerlijke party om gelijk gestemde te ontmoeten. Bi-SeXual A Feminine Touch is een party waar je kan en mag genieten van elkaar, waar respect voor elkaar belangrijk is, samen zijn met prachtige mensen om je heen. Elkaar heerlijk teasen, uitdagen, veel plezier en geilzelligheid en wie weet wel meer dan alleen dat.. Kortom, Bi-SeXual A Feminine Touch is een party waar je jezelf kan en mag zijn!

Het All- inclusive recept voor deze avond?
JIJ..samen met andere vrouwen in een prachtige ambiance, een gezellige bar waar je heerlijke drankjes kan bestellen, spannende kamers, een heerlijk groot orgiematras, een Finse sauna, een Kingsize whirlpool, douches, handdoeken, open haard met een grote loungebank, een schitterend restaurant waar je naast een warm en koud buffet op de grote grillplaten heerlijk je eigen eten kan bereiden en niet te vergeten de one shot sorbet machine met keuze uit 8 verschillende smaken. Een fantastische warme grot met grote dansvloer en danspaal, open haard, loungehoek en waar pompende beats door de DJ's ten gehore worden gebracht.

Ben je op zoek naar een avond met heerlijk gelijk gestemde, fantastische sfeer, opzwepende muziek en meer...Dan moet je 9 september zeker naar Party Players komen en ervaar hoe Bi-SeXual A Feminine Touch is. Dit moet je gewoon voelen, meemaken en ervaren! De dresscode voor deze avond is: Sexy lingerie, uitdagende jurkjes, lak, leer of Latex.