Partyflock
 

Deepheat verhuist van vrijdag naar zaterdag

gepubliceerd door , op
Na een serie goedgevulde vrijdagavonden gaat het clubconcept 'Deepheat' voortaan tweemaandelijks op zaterdagnacht plaatsvinden in de Sugar Factory. Daarmee wordt Deepheat onderdeel van Sugars SSST! programmering en krijgt het een prominenter plekje in het Nachttheater aan de Lijnbaansgracht. Zaterdag 3 september van middernacht tot 05.00 uur 's nachts trakteren David Labeij, Greg van Bueren, Timothy Watt en Levi Verspeek op een portie diepe, funky, techhouse. Goed plan ook voor wie na Valtifest nog even door wil gaan!

Gast-dj David Labeij is vaandeldrager van de 'clicks & cuts', producer en remixer van o.a. 'No Feelings' en 'Selmer' (www.beatport.com/artist/david-labeij/39724), organisator van de 'Berlin Underground' feesten en lid van de live acts 'Polder' en 'Amsterdam 661' (met Lauhaus, Boris Werner, Quazar, Julien Chaptal en Kabale und Liebe). Zaterdag 3 september staat hij solo in de spotlights bij Deepheat! Dit festivalseizoen draaide hij op Amsterdam Open Air en Welcome to the Future. Zaterdag 17 september doet hij een live set in Watergate, Berlijn.

Levi Verspeek was finalist bij de TWSTd DJ Contest dit jaar; een enorme boost voor de jonge dj/producer. Hij draait en maakt groovy techno, wat helemaal in het Deepheat-straatje past. In juli verscheen zijn track 'Hurken' (in 2010 al opgepikt door Dave Clarke) en deze maand werd zijn tweede productie 'Feeble' uitgebracht, die meteen in de Top 100 Tech House EP's van Beatport belandde. Tracks en mixen van Levi beluister je op zijn Soundcloud: http://soundcloud.com/levi-verspeek.

Resident ROOG is er deze Deepheat editie niet bij, maar Greg van Bueren en Timothy Watt nemen de honneurs meer dan waar. Met Hardsoul Live! speelde Greg deze maand op Rockit Open Air (samen met niemand minder dan Alain Clark, Candy Dulfer en Glenn Helder) en Dance Valley. Timothy Watt rockte o.a. de Sensation VIP area en SUndercurrent (NDSM-Werf). Benchellal Installation, bekend van grote producties in het buitenland, heeft tijd vrijgemaakt om de komende Deepheat avond te voorzien van een inspirerend optreden; hij draagt een groot kostuum waarop knallende visuals geprojecteerd worden.

Deepheat kaartjes kosten 10 euro in de voorverkoop via www.sugarfactory.nl. Entree aan de deur bedraagt 12,50 euro. Next edition: zaterdag 12 november - Deepheat presents Taras van de Voorde!