Partyflock
 

Subway XL
The Big One

gepubliceerd door , op
Subway XL
18 mei 2011
FeestSubway XL · The Big One
Datumzaterdag 15 oktober 2011
LocatieMaassilo Site
Velen zullen het succesvolle concept van Subway nu inmiddels wel kennen; recht voor je raap dubstep en de grootste namen op één avond en onder één dak. De volgende Subway editie gaat net weer iets verder en maar liefst twee area's van de Maassilo worden overgenomen door de groten der aarde op het gebied van dubstep. Rotterdam zal eindeloos op haar grondvesten trillen en de naschokken zullen intens gevoeld worden tot in Groningen. Markeer zaterdag 15 oktober in je agenda en zet daaronder: 'The Big One'.

De organisatie is trots om deze pionier en award winnende super-dj in te kunnen laten vliegen vanuit de UK om datgene te doen waar hij om bekend staat. N-Type staat garant voor 'murder on the dancefloor' en dat kan haast ook niet anders met zijn duizelingwekkende mixtechniek en de 'dubplates' die hij kort na elkaar de zalen in slingert. Met zijn label Wheel & Deal en een vaste show op Rinse FM kun je duidelijk stellen dat N-Type de 'backbone' van de internationale dubstep-scene is. Ook brengen ze je de paradepaardjes van het legendarische Dub Police label; The Others. Met maar liefst negen releases op het label van Caspa en grote shows in elk werelddeel is men vereerd dat dit duo tijdens deze Subway de decks komen zegenen. Halleluja! Hun laatste EP 'Flight Flight' is nu al één van de bestverkopende EP's van het moment!

Uit het Circus kamp presenteren ze FuntCase, the myth, in een scheurende en brullende back 2 back set met Tony Cook die vast wel beter bekend zal zijn als Cookie Monsta. Ze hebben allebei Subway solo al een keer op z'n kop kunnen zetten, laten we nu eens zien wat de schade is als ze samen er tegenaan gaan! Cutline, dit duo uit Bristol met een release op hèt label van 2011; 'Never Say Die' zal voor het eerst in Nederland tijdens deze Subway editie te zien zijn. dubstep, dnb of drumstep? Deze jongens kunnen het allemaal in een handomdraai.

Een andere primeur is Calvertron, die de dubstep charts al enige maanden domineert met zijn Future Proof/R U Ready release, zal ook zijn opwachting maken tijdens deze nu al legendarische avond. Vanuit Hongarije komt Matt-U een bezoek brengen, met releases op zak op bij labels als Subway, Wheel & Deal en Boka. Met play support van DJ's zoals Skream & Youngsta kun je met zekerheid zeggen dat deze man een gerespecteerd figuur is in de wereld van de zware bassen en dikke beats. Nicon en Akkachar, beide prominente labeleigenaren,/dj's/producers en promotors, zullen de avond opstarten in de Main Area zoals alleen zij dat kunnen. En natuurlijk is daar nog MC Dart on the mic en VJ Dirty Brown achter de visuals in de grote zaal om het helemaal af te maken.

In de S.C.U.M. Basement Area staat een volledig Nederlandse line-up met uitsluitend one to watch producers uit eigen stal. Sinister Souls, Robokop, Devnik, Nicksn & Torpex en Gritt. Stuk voor stuk namen die je niet uit het oog mag verliezen want ze zullen deze kelder omtoveren tot een plek die je bij het binnen treden terugblaast naar de garderobe. MC Swift on the mic om je te verzorgen met zijn vocale kunsten!

Let op! Er zijn early bird tickets! Deze zijn tot vrijdag 26 augustus om 22:00 verkrijgbaar en bedragen €17,50 excl. fee in plaats van €24,95 excl. fee. Deze actie is in het leven geroepen ter compensatie voor het lange wachten op de volledige line-up.

Minimum leeftijd is 16 jaar.
Tickets zijn verkrijgbaar bij Ticketscript en op www.raak-events.nl/. Of in Alle Free Record Shops en Van Leest filialen in Nederland en België.

Voor meer informatie ga je naar www.subwaymusic.nl/

9 opmerkingen

Ja.
 
Misschien, Sinister Souls, Robokop :respect:
Misschien JA
Misschien NEE

:)
laatste aanpassing