Partyflock
 
­ Nederland

Happy Typhoon
Hardste kermisattractie tijdens Weerter kermis

gepubliceerd door , op
Happy Typhoon
1 augustus 2011
FeestHappy Typhoon · Weerter Kermis 2011
Datumvrijdag 23 september 2011
WinactieHappy Typhoon actiegesloten
LocatieDe Brouwer Site
De Weerter Kermis is één van de jaarlijks terugkerende nazomerse hoogtepunten in de provincie Limburg. Na het succes van 2010, kan ForU Productions bevestigen dat het hardcore event Happy Typhoon op 23 september terugkeert naar De De Brouwer in Weert. Onlangs nog vond Happy Typhoon plaats tijdens de Tilburgse Kermis, welke drukker was dan een legbatterij. Uw verslaggever was ook vorig jaar aanwezig tijdens het event en voorspelt een ware rollercoaster ride met deze line-up.

MC Tha Watcher van ForU Productions kan zich de editie van 2010 nog goed voor de geest halen.'De De Brouwer is gevestigd op de plek waar je eigenlijk het centrum van Weert binnenkomt, en daardoor was het ook verschrikkelijk druk voor én in De De Brouwer. Van 21.00 uur tot 03.00 uur gaan we dat dit jaar echter ruimschoots overtreffen met een line-up die harder beukt dan een botsauto! We gaan een ouderwets Weerts hardcore event brengen: een gezellige avond los op de beste hardcore, early rave en happy hardcore.'

Weert is vooral bekend van de good old Carte Blanche, die in één adem genoemd wordt met legendarische sets van The Darkraver. Voor deze avond zal de levende legende terugkeren naar zijn vertrouwde grond om in De De Brouwer de goede oude tijd te laten herleven. Ook komt Bass-D na zijn vette set op de Tilburgse Happy Typhoon het evenement achterna gereisd en zijn ook legendarische 90's acts Critical Mass en Human Resource terug op Weerter grond. Natuurlijk ontbreekt de uit Weert afkomstige DJ Freeze niet en komen ook MOH Radio Live-collega's Mercenary en The Menace MC Tha Watcher helpen de Weerter Kermis van een extra attractie te voorzien. Tel daarbij op DJ's OCD, Scott Marten, Yataah en Tank en je weet dat De De Brouwer je laat springen als je tandglazuur na een suikerspin. De vocale ondersteuning van deze avond is niet in handen van een kermisexploitant met geluidseffecten, maar prominente MC's Axys en Sjoukes zullen MC Tha Watcher bijstaan om Happy Typhoon naar een hoogtepunt te brengen.

Resumerend stelde uw verslaggever op dat op 23 september de volgende artiesten te horen zullen zijn tijdens de Weerter Kermis in De De Brouwer:

The Darkraver
Bass-D
Critical Mass
Human Resource
Freeze
Mercenary
The Menace
OCD
Scott Marten
Yataah
Tank
Hosted by MC Tha Watcher, MC Axys & MC Sjoukes

De hardste kermisattractie van de Weerter Kermis opent haar deuren in De De Brouwer van 21.00 tot 03.00 uur. Tickets zijn à € 8,- verkrijgbaar aan de deur, er vindt geen voorverkoop plaats.

Zodra uw verslaggever meer informatie heeft over aanstaande evenementen van ForU Productions zal zij ter plekke zijn om de geruchten bevestigd te krijgen!

Watch out what we have in store ForU!

5 opmerkingen

Weert Kermis... altijd gezellig en dichtbij!
Happy Typhoon was in Tilburg ook gezellig. Tha Watcher is goed bezig zeg ik!