Partyflock
 

Taste-it! met vijf uur Roog

gepubliceerd door , op
Taste-it!
28 juli 2011
FeestTaste-it! · Roog 5hr
Datumzondag 21 augustus 2011
WinactieTaste-it! actiegesloten
LocatieFuel Site
Oh yes, ladies and gentlemen. De volgende Taste-it! gaat een heel bijzondere worden! Eentje waar iedereen met liefde voor house muziek nu al naar uitkijkt. Want op zondag 21 augustus, aan de tropische setting van de kust van Bloemendaal, gaat DJ ROOG jullie meenemen op een reis door de tijd. En dat wordt een bijzondere reis!

Taste-it! staat al tijden bekend als de place to be op het strand voor echte house liefhebbers en deze editie zal dat beeld alleen maar bevestigen! De beste artiesten, muzikanten en DJ's weten het publiek lange tijd te boeien en worden alleen maar beter als ze de tijd krijgen. DJ ROOG ís één van deze DJs! Daarom krijgt hij zondag 21 augustus maar liefst 5 uur de tijd om jullie mee te nemen op een trip down memory lane. Een reis waarin hij de tijdslijn van zijn carrière zal volgen. De eerste uren worden gevuld met vergeten juweeltjes om langzaam maar zeer zeker op te bouwen naar alle heerlijke platen uit het heden!

DJ ROOG staat er echter niet alleen voor. Allereerst zal een andere muzikale liefhebber zorgen voor de ideale warm-up. Joshua Walter weet namelijk als geen ander hoe je het publiek moet voorbereiden op een set van hoog niveau. Met een aanstekelijke mix van disco en soulful house music zal hij zorgen dat iedereen helemaal klaar is voor de bijzonder 5 uurs set van DJ ROOG! En tijdens zijn set krijgt DJ ROOG vocale ondersteuning van I/Fan en de vrouw met een juweel van een stem: Mavis Acquah. Zij zullen op de juiste momenten inspringen en zorgen voor heerlijke vocals die de muziek van ROOG naar een nog hoger level zullen brengen! Crazy man Jethro Angkotta zal ten slotte zijn trommels meenemen om het publiek op te zwepen en ervoor te zorgen dat werkelijk iedereen op de dansvloer compleet uit z'n dak zal gaan! Als toetje zal resident Alex Cruz zorgen voor een perfecte afsluiter en iedereen met een voldaan gevoel naar huis sturen!

Tickets voor deze memorabele editie zijn vanaf nu verkrijgbaar! Zoals altijd zijn er ook een beperkt aantal ladytickets beschikbaar. Voor slechts €20,- krijgen twee dames toegang op één ticket. Wacht dus niet te lang en get your tickets as fast as you can!

1 opmerking

Roog altijd lekker.