Partyflock
 

Vrij Festival in het Olympisch Stadion & interview Goldfish

gepubliceerd door , op
Vrij
1 april 2011
FeestVrij · The afterwork festival
Datumvrijdag 15 juli 2011
LocatieOlympisch Stadion Site
Vrij Festival? Het nieuwe city festival van Amsterdam op het veld van het historische Olympisch Stadion. Het Vrij Festival viert op 15 juli op het heilige gras in de open lucht een nieuwe zomerse dag van de vrijheid. Waarom? To fonk, jump, kiss, dance and drink to freedom in the city sun. Waarom zou je? Vrij Festival is hét excuus om de laatste uren van de werkweek niet in je duffe kantoor door te brengen, maar alvast samen met tienduizend 'lotgenoten' het weekend in te luiden. It's time to get out!

Vrij festival meets GoldFish
Naast topacts als elektronicaroutiniers Booka Shade, electroswing-pioniers Parov Stelar, Kraak & Smaak en dj-helden van eigen bodem Sander Kleinenberg, Dimitri, Maestro (Blue Note), Secret Cinema en De Man Zonder Schaduw (GZG), maakt ook jazzhouseduo GoldFish haar opwachting. De Twee blonde surfdudes die drie jaar geleden op de bonnefooi naar Ibiza gingen en na afloop van een optreden in Pacha meteen door de bazen van de club getekend werden voor het bijbehorende label. The rest is history! Om alvast in de stemming te komen heeft Vrij exclusieve beelden van het laatste concert in de volledig uitverkochte en plat gespeelde Westergas en een interview met de unieke live act over het Vrij festival:



Behalve de waanzinnig goede muzikale programmering zijn er ook gastoptredens en acts; onder andere Jimmy and his buffalo billmobiel, Ellangarinda with the heels from hell, Speaker dance girls with rollers on, Mobile pool adventure by the disco palm trees en Hello doggie summer election. Ook leuk: Er is een heuse Vrijmarkt in da house, waar hippe, creatieve merken hun spullen op ludieke manier presenteren. Shop till you drop Vrijstijl!

Over vrij
Sinds 2008 geeft Vrij immer uitverkochte feesten in Utrecht en Amsterdam op bijzondere locaties als De Westerkerk, Het Muziekgebouw aan het IJ, De Busterminal onder het Museumplein, het Okura Hotel en de Janskerk .

Ticketsale
Vrij Festival vindt plaats op vrijdag 15 juli 2011 van 12:00 – 00.00 uur in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Veld tickets zijn verkrijgbaar voor € 45 (+2,50 bijdrage behoud Olympisch Stadion) via www.vrijfestival.nl. VIP tickets zijn verkrijgbaar voor € 92,50 (+2,50 bijdrage behoud Olympisch Stadion) en bevatten de volgende privileges:
  • Versnelde entree via de Vrij VIP entree
  • Ontvangst en begeleiding door de Vrij Hostesses
  • Exclusieve toegang tot het Vrij VIP Deck (met eigen VIP bar en wc voorzieningen)
  • Fantastisch uitzicht over The Olympic Stage (hoofdpodium)
  • Welkomst Champagne

9 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Gedurfd, behoorlijke prijs voor een nieuw concept.
Voor die 95 euri voor een vipkaart verwacht je toch ckrs wel zuipen inbegrepen heel de dag. Voor die bijna 50 euro meer die je betaald zijn er maar weinig "priveleges". Amen
Mooi concept, maar er moet helaas gewoon gewerkt worden die dag en voor die prijs + een vrije dag gaat het hem niet worden.
Vind het eigenlijk niet eens zo duur voor een festival met veel grote namen en live acts. Nog eens op een super vette locatie ook.
 
Die vrijdag maakt het lastig denk ik, dan zijn de mensen moe van de week werken en een borrel is iets anders dan een festival. Maar wie weet?
laatste aanpassing
Zoals het er nu naar uitziet gaat VRIJ festival zeker uitverkopen! Come fonk, jump, kiss, dance and drink to freedom in the city sun!
Zin in!!