Partyflock
 

De zomerstop van Trouw in de maand augustus is reden tot feest

gepubliceerd door , op
Trouw op Zondag
9 juni 2011
Trouw gaat in augustus een maand dicht, maar niet voordat er in juli groots afscheid wordt genomen. Met een programma waarin binnen- en buitenlandse namen prijken als: Dixon, DJ Harvey, Larry Heard, Cobblestone Jazz, Tobi Neumann en Maceo Plex wordt er al een goed begin gemaakt. Alhoewel een maand maar een korte tijd lijkt, is het voor velen van ons toch een gat in het jaar wanneer de club/restaurant/expositie ruimte voor een vier dikke weken de deuren sluit. Maar het lange wachten zal rijkelijk worden beloond. Vooraf met een groot feest op zondag 31 juli en achteraf met een nieuwe Trouw. Augustus zal namelijk gebruikt worden voor een grootscheepse verbouwing. Zo zullen niet alleen de toiletten, bar en clubzaal worden aangepakt, want het restaurant zal de grootste transformatie ondergaan.

Nadat je de hele maand juli al verwend bent met de muziek van eerder genoemde dj's, wordt de maand op zondag 31 juli afgetopt met de grote Trouw op Zondag: Zomerstop. Prosumer en Soundstream zullen de beroemde Berghain Garten inruilen voor een nacht lang back-2-back draaien in de Verdieping. Terwijl alle resident dj's van Trouw de bovenzaal voor hun rekening nemen. Mocht je deze namen nog niet van voor naar achter uit je hoofd weten, dan hier ze nog even allemaal op een rijtje: Melon, San Proper, 360, Boris Werner, William Kouam Djoko, Sandrien, Cinnaman, Olaf en Job Jobse.

Vanaf 21.00 uur is er feest, zomer, eten, drinken en. jij. Een Trouw zomerstop inluiden zonder een goede afsluiting kan namelijk niet zonder haar trouwste bezoekers. Daarom is er om iedereen die ieder weekend de weg naar de Wibautstraat weer vindt, een feest waar je een volle maand lang zoet mee zal zijn. En dat zal wel moeten als Trouw de hele maand augustus de boel gaat verbouwen. Het restaurant krijgt naast een totaal nieuwe 'look' ook een nieuwe chef kok en een nieuw menu. Waan je vanaf het eerste weekend van september in een Zuid Europese nachtkantine wanneer je bij Trouw komt eten. Houdt voor updates van dat weekend sowieso de Trouw site, het gebouw en de sociale media van Trouw goed in de gaten, want na de zomerstop zal Trouw ook weer groots haar deuren openen.

Zomerstop film:

3 opmerkingen

Eindelijk soundstream weer in town, het duurde even maar nu krijgen we ook heel wat, heb er zin in jungs!
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
leuk filmpie :)