Partyflock
 

Booming Brasil

gepubliceerd door , op
Op 11 juni presenteert Unomodo een nieuwe editie van Booming Brasil in de Winkel van Sinkel. Heerlijke latin house, de zomerse sfeer, het tropisch klimaat, dikke trommels en mooie meiden en jongens is het vaste recept voor de heetste avond van Utrecht. Tijdens, inmiddels alweer, de vijfde Booming Brasil staan DanOden, Bobby Rock en niemand minder dan 'mister Booming Brasil himself' Jeroen Cortello achter de decks.

Langzaam aan nadert de zomer. De tijd waarin het straatbeeld weer wordt opgefleurd door sexy meiden in zomerjurkjes en strak afgetrainde jongens met zonnebrillen. Terwijl de hormonen beginnen op te spelen en de zomerliefdes weer voor de deur staan, luid Booming Brasil op 11 juni alvast keihard de zomer in met de lekkerste latin house. De Winkel van Sinkel wordt omgetoverd tot een Braziliaans paradijs, waardoor je het gevoel heb dat je los staat te gaan op het strand van Rio, in de clubs van Sao Paulo en de jungle van de amazone. Stel je voor; je gehele vrije zaterdag genieten van de zon en dan in de avond op ze Braziliaans, dansend tussen de palmbomen en met een Caipirinha in je hand, de dag 'booming' afsluiten. De dj's vormen de eigen goddelijke kanaries maar dan met draaitafels en platen in plaats van een voetbal. Zij knallen de ene na de andere zomerse houseplaat door de speakers, dus je heupen zullen automatisch samba-achtige moves gaan maken.

Booming Brasil is een nieuw concept in de Winkel van Sinkel en bied Utrecht een andere uitgaansbeleving. De beleving van de zomer, want noem jij is een land op dat; strand, zon, zee, ritme en sexy dames en heren combineert. juist, Brazilië! Niet iedereen kan één, twee, drie een vakantie naar dit Zuid-Amerikaanse paradijs kan betalen en juist daarom brengt Unomodo Brazilië naar Nederland.

Zaterdag 11 juni is het dus opnieuw tijd voor een dik house feest. Booming Brasil is klaar om jouw 'coracao' te veroveren met warme en vooral zomerse house muziek. Ben jij ook zo Utrechter die ieder jaar alleen maar naar de zomer uitkijkt, zorg er dan voor dat je er bij bent!