Partyflock
 

WTTF nodigt Berlijnse club Watergate uit in Studio 80

gepubliceerd door , op
In de aanloop naar het WTTF-festival, dat op zaterdag 6 augustus wordt gehouden in het Het Twiske bij Amsterdam, presenteert Welcome to the Future nog twee feesten in Studio 80. De eerste van die twee wordt gehouden op zaterdag 11 juni en belooft heel bijzonder te worden. Want WTTF en Studio 80 hebben voor dit feest de krachten gebundeld met één van de meest befaamde clubs van Berlijn, de Watergate!

Het leek slechts een kwestie van tijd voordat Watergate en Studio 80 zouden gaan samenwerken, want beide clubs hebben veel met elkaar gemeen. Zowel wat betreft de creatieve visie, de vibe en het wekelijkse muzikale programma. Een aantal residents van de Berlijnse club (onder andere Pan-Pot, dOP en Tobi Neumann) hadden al gemeld dat Studio 80 eigenlijk de Amsterdamse tegenhanger van hun thuisbasis was.

En zo kon het gebeuren dat Watergate enkele maanden geleden aanklopte bij Studio 80 met het voorstel om een Watergate-feest in Amsterdam te doen. Met als programma twee Berlijnse residents, aangevuld met Amsterdamse dj's, die al in Watergate hadden gedraaid. 'A match made in heaven', zou je kunnen zeggen. En al helemaal omdat Welcome to the Future de nacht host.

Daarom opent WTTF-resident Dorine Dorado de nacht met haar diepe Chicago- en Detroit-grooves. Vervolgens neemt Sebastian WilckE plaats achter de draaitafels. Deze Watergate-resident en programmeur komt speciaal mee met het Watergate-circus, omdat hij op deze dag in Amsterdam zijn verjaardag wil vieren. Des te meer reden voor feest dus! Hoofdact van de avond is Watergate-resident en Berlijnse super-DJ Sebo K, die vorig jaar al indruk maakte op de Rockit-after in de '80.

Sebo K is al jaren een van de grote troeven van het Mobilee-label van Anja Schneider. Een producer en dj met een meeslepende tech house-sound, waarmee hij ook in ons land al een grote naam heeft opgebouwd.

Kortom, het programma in de voorzaal staat als een huis, maar Studio 80 beschikt natuurlijk ook nog over de tweede zaal, die ook geheel in het teken van Watergate staat. Al zijn beide dj's afkomstig uit Amsterdam, zowel Makcim als David Labeij beschikken over een Watergate-connectie, want beiden hebben het afgelopen jaar al met succes in de club gedraaid.

Het wordt een onvergetelijke nacht, deze eerste 'Watergate meets Studio 80', en ongetwijfeld een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de 80!


Line-up
Sebo K (Watergate, Mobilee, 🇩🇪)
Sebastian Wilck (Watergate, 🇩🇪)
Dorine Dorado (Welcome to the Future)
David Labeij (Intacto, Remote Area)
Makcim (Remote Area)

Presale: www.studio-80.nl

7 opmerkingen

Als er dan ook nog de watergate sfeer hangt die avond word dit met zo'n vette line up echt prachtig!
zonde dat het maar tot 5 is
 
Ken de compilatieserie natuurlijk wel, maar wist niet dat die vernoemd is naar een club :bloos:

Maar ziet er uit als een leuk feestje, Sebo K (Y)
Uitspraak van verwijderd op maandag 6 juni 2011 om 11:14:
maar wist niet dat die vernoemd is naar een club

ik zou er snel een kijkje gaan nemen als je de kans krijgt!
k vind de watergate 1 van de mindere clubs van berlijn eerlijk gezegd..veels te netjes voor berlijnse begrippen
Artiest {SHOWLIST artist 73772, 61981}
Super dik!
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Ik kan persoonlijk niet wachten!
Sebo K en Sebastian Wilck zijn erg sterke namen voor deze zaterdag.
Werkzaam bij Voidd
Sebo K, Studio 80 en Watergate, wat mij betreft een ultieme combinatie!