Partyflock
 

Free Your Mind Festival uitverkocht
Laatste info

gepubliceerd door , op
Free Your Mind Festival
18 maart 2013
Over een paar dagen barst het feest weer los als de achtste editie van Free Your Mind plaatsvindt aan de oevers van de Rijn. Tegen eerdere berichten in vindt het festival gewoon weer plaats op die unieke Stadsblokken in Arnhem! Met recht een 'achtste wonder' na de aangekondigde laatste editie van vorig jaar. Dit jaar wordt er bovendien grootser en breder uitgepakt dan ooit. Tel daar de fantastische weersvoorspelling en de hardlopende kaartverkoop bij op en alle ingrediënten voor een legendarische editie zijn aanwezig!

Free Your Mind Festival gaat digitaal!
Dit jaar worden er geen papieren timetables uitgedeeld op het terrein. Bij elke tent en area wordt de timetable groot en duidelijk vermeld en natuurlijk op strategische plekken op het terrein. Daarnaast is er dit jaar de mogelijkheid om de timetable snel te raadplegen via je telefoon! Op deze mobiele site staat nog andere relevante informatie over het festival.

Geen pendelbussen, wel parkeerplaatsen bij terrein!
Nieuw dit jaar zijn de parkeerplaatsen op nog geen 100 meter afstand lopen vanaf de ingang. Aangezien het terrein via station Arnhem goed bereikbaar is te voet, worden er dit jaar geen pendelbussen ingezet. Zie voor info over bussen van en naar het station en treininfo de (mobiele) site.

Mooi weer voorspelling!
Na een wisselvallige week lijkt het zaterdag een prachtige en zeer warme lentedag te worden! Momenteel wordt er 26 graden en 0 mm neerslag voorspelt, zorg dus dat je uit voorzorg je ongeopende en verzegelde zonnebrand bij je hebt!
Mocht je deze onverhoopt vergeten; bij de verschillende marktkraampjes op het festivalterrein is zonnebrandcrème verkrijgbaar.

Twee afterparties!
Dit jaar worden er na Free Your Mind Festival twee officiële afterparties georganiseerd! Bij de traditionele afterparty in Doornroosje draaien ondermeer Michel de Hey, Minilogue en DVS1. Check www.doornroosje.nl voor meer info!

Nieuw is dit jaar de afterparty in Amsterdam. De favoriete locatie van FCA, de WesterUnie, is de plek waar Josh Wink, DJ Sneak, Steve Bug en Johanna Mercker de diehards voorzien van de perfecte afterparty in de Randstad! En dat voor de speciale lage prijs van 10 euro voor festivalgangers! Wees er dus snel bij en haal je kaartje op de Free Your Mind website en bij alle Primera winkels in het land.

En verder?
  • Blijf via Facebook op de hoogte van de activiteiten tijdens de opbouw. Op de festivaldag zelf houden ze jullie bovendien op de hoogte van de gebeurtenissen op het terrein!
  • Uiteraard zijn er kluisjes van Lockerbox aanwezig waar je je persoonlijke spullen in kan opbergen. Check ook lockerbox.nl voor info
  • Net als de rest van Nederland geldt ook in Arnhem een Zero Tolerance beleid. Hou daar rekening mee!
  • Zie voor de do's en don'ts de website en de huisregels bij de ingang
  • Vergeet je onaangebroken zonnebrandcrème niet. Het wordt zonnig en warm!
  • Neem een goed humeur mee, het verhoogt de sfeer!

Kom alvast in de stemming met de promo-film van het festival:


Zie voor meer info www.freeyourmindfestival.nl

9 opmerkingen

:roflol: Geen pendelbussen meer :P
nieuwe brug over lopen binen 5 minuten ben je er vanaf ns station
Ik zeg goeie promotie en een beetje zon, zin an!!!
Timetable op de mobiel gaat niet goedkomen. Was toen ook een ramp met MOH!

Misschien gaat het nu beter omdat het in de openlucht is.
laatste aanpassing
 
Ik heb nog een kaartje over misschien zelfs 2 maar dat weet ik pas later op de avond. Iemand nog op zoek?
Ik woon in Paterswolde (tussen Assen en Groningen in). PM me maar als je hem wilt overkopen!!!
 
Voor €25,00 mag mijn kaartje weg!!!! Je kan hem vanavond laat nog ophalen!
 
is er deze x stromend water bij de wc??!!