Partyflock
 

Bazz CreatorZ Party 002

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 1 april 2011 werd Deventer opgeschud met het geweld van een nieuw hardstyle evenement genaamd Bazz Creatorz. Dit evenement wat plaatsvond in X in Deventer. Werd georganiseerd door Imp Music. Op deze eerste editie van dit nieuwe concept hadden Alphaverb, Low-E, Dymonic, Dystielec, Shadowphaxx, Duco en Mc Flash het voorrecht om op deze eerste editie plaats te nemen achter de dj booth. De bezoekers die deze eerste editie van Bazz Creatorz bezochten wisten niet direct wat ze konden verwachten. Maar aan het eind van de avond zag je alleen maar vrolijke bezoekers die zeer te spreken waren over de dj's, locatie en vooral het geluid.

Na deze succesvol verlopen eerste editie kan Imp Music jullie melden dat Bazz Creatorzz Party 002 op vrijdag 3 juni zal plaatsvinden in X te Deventer. Voor deze editie heeft Imp Music hun best gedaan om een gevarieerde Line-up neer te zetten waarbij je veel verrassende en vernieuwende setjes ter gehore gebracht zullen worden. Imp Music wil graag de volgende artiesten aan jullie voorstellen voor deze editie van Bazz Creatorz:

Vantage Point
Donny & Ricardo zijn samen het gezicht achter Vantage Point. Samen hebben ze in hun eigen identiteit waardoor je bij Vantage Point een geluid krijgt die je zeker vaker wilt horen. Ook in Nederland in zowel 2010 als 2011 is dit niet onopgemerkt gebleven. In 2010 kregen zij de kans om ook het grotere publiek te laten horen wat hun in huis hebben op Hysteria Outdoor en in 2011 mochten zij dit nogmaals overdoen op het bekende evenement Reset. Op 3 juni zullen zij daarom er ook alles aandoen om jullie op Bazz Creatorz te laten horen wat de sound of Vantage Point is!

Raw Essentials
Kevin & Ricardo zijn 2 talenten die samen hun draai kunsten en passie hebben gebundeld onder de naam Raw Essentials. Zij zullen samen op Bazz Creatorz hun passie voor rauwe en harde hardstyle muziek ter gehore brengen aan het publiek. Imp Music verwacht op 3 juni veel van deze 2 talenten, En verwacht ook dat Nederland deze 2 vaker zullen zien. Omdat ze zich onderscheiden door hun eigen stijl en eigen sound die op dit moment zeer geliefd is in de hardstyle scene.

The Architect
Bas a.k.a. The Architect is een talent uit de eigen stal van Imp Music. Dit talent heeft voor zowel producer en als dj veel in huis. En krijgt van Imp Music op 3 juni de kans om dit ook aan het publiek te laten horen.

Bad HabitZ / FerZ
Deze DJ's/Producers uit de eigen stal van Imp Music zullen op Bazz Creatorz hun eigen hardstyle sounds aan het publiek laten horen. Waarbij je veel kunt verwachten en je gewoon bij moet zijn, Om er achter te komen wat het geluid van deze DJ's/Producers is.

Deze editie van Bazz Creatorz zal wederom gehost worden door mc FLASH!, deze mc heeft graag persoonlijk oog, zwaai en lach contact met het publiek.

Zowel X als Imp Music kijken erg uit naar 3 juni. De dag waarop zij samen met jullie weer los kunnen gaan op Bazz Creatorz.De deuren voor Bazz Creatorz zullen vanaf 23:00 geopend zijn en de entree bedraagt 8 euro. Dus mocht je op vrijdag 3 juni, de dag na hemelvaart, nog niks te doen hebben dan is dit de kans om het geluid en het gevoel van van Bazz Creatorz mee te maken tijdens Bazz CreatorZ Party 002!

4 opmerkingen

Daar doen we t voor :respect:
Werkzaam bij IMP Music
Deventer Zomerkermis 2011 met als extra attractie BAZZ CREATORZ #002 @ ClubX Deventer
 
Artiest {SHOWLIST artist 56342, 78981}
Hellyeah, raggeng!