Partyflock
 

Freshtival hard op weg naar vroegtijdig uitverkocht

gepubliceerd door , op
Freshtival
1 maart 2011
Freshtival zal over enkele weken in al haar glorie schitteren op een van de mooiste recreatieparken van Nederland: Recreatiepark Het Het Rutbeek. Een festival hoort gevierd te worden met uitsluitend partyliefhebbers en dat die er in Oost-Nederland zijn mag wel gesteld worden met meer dan 25 duizend bezoekers op Absolutely Queensnight en Bevrijdingdag op het Van Heekplein in Enschede. De volgende stop van de Absolutely Fresh trein zal zijn op eerste Pinksterdag (zondag 12 juni) op perron Freshtival en dat de trein goed vol zal zijn is een feit, want de kaartverkoop breekt op dit moment alle records. Met de eindsprint in zicht lijkt het er sterk op dat Freshtival voortijdig uitverkocht zal gaan en dat betekent weer dat je er snel bij moet zijn als je nog een kaartje wil bemachtigen!

Club Zonder Filter
Freshtival begon als een no-nonsense festival in 2009 en ondanks dat die mentaliteit nog steeds hetzelfde is, moet eerlijk opgemerkt worden, dat er toch wel een heleboel nonsens aka gekkigheid op het programma staat. Club Zonder Filter is misschien wel het toonbeeld van alle gekkigheid, want met de belofte dat niemand zonder snor, pruik en buikpijn van het lachen de dag doorkomt ligt de lat extreem hoog. Om teleurstellingen te voorkomen wil de organisatie nog wel even gezegd hebben dat de gezelligste trein van Nederland over het terrein rondrijdt om je te vervoeren naar de belangrijkste plaatsen op Freshtival en dat deze trein GEEN stilte-coupe zal hebben; deze is ingeruild voor een partycabine, waarin drankgebruik ten zeerste wordt aangeraden.

Mainstage
De mainstage is natuurlijk het meest spectaculaire punt op Freshtival. Bijna volledig omringd door water, nodigt dit podium je eigenlijk alleen maar uit te dansen en te genieten van het beste dat housemuziek te bieden heeft. Met namen als Dr. Lektrolov, Sunnery James & Ryan Marciano, The Flexican en ROOG lijkt het erop dat dit geen probleem zal zijn.

Superbash
Voor liefhebbers van niet één maar twee tandjes extra bas en tempo erop, is er altijd weer de Superbash. De line-up voor deze tent wordt door de liefhebbers geroemd en menig hardstyle-liefhebber heeft al aangegeven op specifiek twee plaatsen aanwezig te zijn, namelijk in de tent knallend op de hardste beats en op het gigantische strand dat recht voor de tent gelegen is. Met namen als Zatox, Noisecontrollers vs Wildstylez, Deepack, Psyko Punkz, Rand-D, Toneshifterz en Frontliner Live is het niet de vraag of het gek wordt, de enige vraag is hoe gek wordt het?

Absolutely Lucky
Absolutely Fresh wil eigenlijk maar één naam uitlichten, Billy the Klit.. Voor hen die op 5 mei in Enschede aanwezig waren is geen uitleg nodig, voor hen die er niet bij waren is geen uitleg mogelijk. Daarmee wordt eigenlijk de rest van de geweldige line-up tekort gedaan want met Carita La Niña, D-Rashid, Dennis van de Geest, Phalerieau en Marc Vano is het gegarandeerd feest.


Terugblik op Bevrijdingsdag in Enschede

Basic Grooves
Voor het eerst op Freshtival aanwezig,maar sinds jaar en dag bekend bij minimal- en technoliefhebbend Nederland is Basic Grooves. Basic Grooves stond in het verleden garant voor de lekkerste diepe beats en met de meest funky grooves. Oude tijden zullen herleven en onder andere Secret Cinema, Darko Esser, Mulder, Bas Amro en Olene Kadar Live zullen je niet alleen laten horen, maar tevens laten voelen hoe techno bedoeld is.

Voorverkoop
Zoals gezegd gaat de voorverkoop als een speer en koop je kaarten daarom snel op www.freshtival.nl of bij de Free Recordshop. Voor de echte diehard partygangers zijn er combikaarten verkrijgbaar die je ook toegang verschaffen tot Fantasy Island, voor meer informatie over dit festival, kijk op www.fantasyislandfestival.com

4 opmerkingen

Heb er superveel zin in!
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Het super dik voor mekaar festival, elk jaar weer een top event..
Artiest PRAIA
Uitspraak van VecinoNL op woensdag 25 mei 2011 om 18:55:
Het super dik voor mekaar festival, elk jaar weer een top event..

idd!
Op en Top festival! dit jaar uiteraard weer aanwezig!!!