Partyflock
 

Click at the beach

gepubliceerd door , op
Met de zinderende zomer in het vizier dendert het Click circus de komende maanden flink door. Afgelopen zondag 8 mei werd het strandfeestseizoen officieel geopend met een spectaculaire eerste editie van Click at the Beach. Artiesten als Secret Cinema, Michel de Hey en Remy lieten het Click publiek compleet los gaan bij het zomerverblijf van Click, Woodstock in Bloemendaal aan Zee. Op 5 juni is er een nieuwe editie en gaat Click at the Beach in de 6e versnelling met Guido Schneider, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Stefano Richetta aan het Bloemendaalse strand.

Guido Schneider draait al een behoorlijke tijd mee als artiest, runde een tijd lang zijn eigen productiemaatschappij onder de naam Neue Welten en is vooral sinds zijn verhuizing naar Berlijn in 1996 veel en graag gezien achter de decks van de belangrijkste techoclubs en- feesten over de hele wereld. Eerder dan dj of producer (o.a. met stadsgenoot Jens Bond) kan je Schneider het beste onder de noemer muzikant categoriseren. Hij werkt graag samen met live muzikanten en vocalisten, die zijn muziek van een warm en uniek karakter voorzien zonder technowaarde te verliezen. Op het Bloemendaalse strand doet hij zijn opzwepende ding live, perfect voor de feestganger met de voeten in het zand. De Man Zonder Schaduw heeft het, terecht, druk deze zomer. Hij staat op alle festivals die er toe doen en gaat ongetwijfeld weer een paar sterke GZG feesten uit de grond stampen met zijn crew voor zijn grote en trouwe aanhang ravers tot op het bot. Een elektronische artiest pur sang die met zijn bedwelmende sets de strandgangers van Woodstock stevig en lang in zijn greep zal houden tijdens deze Click at the Beach. Bijna geen Click feest zonder resident Wouter de Moor. Niet voor niets resident is hij een vertrouwde en vaste waarde in het Click geluid en een feest van herkenning voor de bezoekers en fanbase. Met oneindige energie en een warme persoonlijkheid aan het werk brengt hij het strand aan het dansen met een lach op het gezicht met zijn strandvriendelijke techno, waaronder sterke eigen producties. De Moor is funk, energie en de juiste dosis Amsterdamse losbandigheid. Een dosis waar organisator Stefano Richetta ook meer dan genoeg van in huis heeft. Naast dat het als een paal boven het zeewater staat dat Richetta keer op keer feesten van De Bovenste Plank neerzet staat hij zelf ook graag achter de draaitafels. Als een waakhond bewaakt hij zo de gemoedelijke Click sfeer en zorgt met zijn platenkeuze dat de stemming warm is en blijft bij Click at the Beach op strandclub Woodstock.

Afgelopen en eerste editie aan het Bloemendaalse strand was een overweldigend succes. Grootmeesters van het eerste uur Remy, Michel de Hey en Secret Cinema draaiden voor een afgeladen en zomers uitgelaten Woodstock de eerste echte technogeluiden van het nieuwe seizoen. Overdag in een ontspannen setting met goed te eten en drinken en gemoedelijke beats, na een front row zonsondergang met de handen in de lucht op dikke muziek en een spectaculaire licht- en lasershow. Met deze nieuwe editie viert Click het aankomen van een zinderende zomer met het geluid van Berlijn ontmoet Amsterdam aan het Bloemendaalse strand tijdens Click at the Beach. Zorg dat je erbij bent.

2 opmerkingen

Lieve Clickers zo was de opening. We gaan er weer net zo'n top editie van maken... :)

Vet filmpje van een super feestje (Y)