Partyflock
 

Hey in juni

gepubliceerd door , op
Na de laatste HEY! Catwalk editie, de strand opening bij de Karavaan en door het geweldige weer al een HEY! last minute beach edition kan de blik nu op juni gericht worden. Met HEY! avonden op Woodstock 69, de Poema RAW, Weekend club Berlijn, de Karavaan en een HEY! area op Free Your Mind festival belooft het weer een drukke maand te worden voor HEY! en natuurlijk Michel de Hey zelf.

En ook het rijtje artiesten die bij HEY! in juni op visite komen is niet verkeerd, denk aan; Sneak, Martin Buttrich, Black Rose (Henrick Schwarz & Jesse Rose), Ilario Alicante, Paco Osuna, Rodriquez JR en nog veel meer! Hieronder alle HEY! avonden in juni op een rijtje met de bijbehorende info en wat extra leuke informatie over de avonden, artiesten & een speciale HEY! pre FYM radio show.

HEY! Poema RAW - 1 juni 2011;
Deze editie stond eigenlijk op de planning voor de eeste week van maart, de week dat de Poema RAW tijdelijk haar deuren moest sluiten. Omdat HEY! niks aan de avond wou veranderen is er gekozen voor de eerste woensdag van juni. De woensdag voor Hemelvaartsdag, de dag dat iedereen lekker vrij is. En HEY! weet ook dat de leukste feestjes vaak de doordeweekse zijn. Hoofdgast deze avond is Ilario Alicantear. Voor het grote publiek is de Italiaan bekend van zijn hit "Vacaciones en Chile", de kenners weten echter dat Ilario veel meer is dan alleen deze hit. Ook met releases als Living Near Africa & I Like to Serve liet Ilario zien naast enorm sterk draaien ook een flink potje te kunnen produceren. De kleine Italiaan reist de hele wereld over met de Cocoon familie en met bijna alle Nederlandse festivals op zijn palmares is Ilario niet meer weg te denken uit de wereldwijde techno scene. Verder deze avond Poema RAW resident Wouter de Moor, Kranck resident Visser en natuurlijk Michel de Hey zelf. Michel zijn laatste twee optredens in Utrecht (Poema RAW NYE & Smeerboel) zijn hem beiden enorm goed bevallen, de HEY heeft er veel zin in.

HEY! Area @ Free Your Mind festival - 4 juni 2011;
Sneak, Rodriguez Jr, Black Rose (Henrick Schwarz & Black Rose), dOP, Warren Fellow, Rauwkost & Taras van de Voorde. HEY! is trots op de HEY! stage op FYM! Michel is erg blij met zijn stage op FYM, het traditionele eerste festival van het festivalseizoen. En daarom gelijk ook één van de leukste festivals van het jaar. De HEY stage zal te vinden zijn waar vorig jaar de Flipside area te vinden was, de stage waar Michel vorig jaar afsloot. In de ogen van HEY! het perfecte podium; de intiemste stage, aan het water een beetje tussen de bomen met acht geweldige muzikale gasten. Maar ook de rest van de programmering van FYM vindt de HEY erg cool, denk aan Jon Gaiser, Josh Wink, Minilogue, Barem, Dyed Soundorom, Steve Bug, Mathew Jonson en nog veel meer. Op vrijdag 27 mei wordt Michel zijn radio show op Fresh FM omgetoverd tot een heuze FYM radio pre party. Je kan een hoop vuurwerk, speciale gasten, en wat te winnen vrijkaarten verwachten vanaf 21.00!

En nog een kleine sfeerimpressie van de stage vorig jaar op FYM;


HEY! Weekend Club - 9 juni 2011;
Monika Kruse nodigde Michel en HEY! uit om haar op haar vaste avond in de Week-end club in Berlijn te vergezellen. Michel de Hey & Monika Kruse, beiden meer dan ervaren, keen elkaar al vele jaren en HEY! is dan ook erg blij dat Monika HEY! gevraagd heeft. Weekend club is in de ogen van vele Berlijn liefhebbers één van de fijnere clubs uit de stad. De op de 15e verdieping gelegen club heeft een geweldig dakterras met een nog beter uitzicht over Berlijn; HEY! kijkt uit naar hopelijk een zwoele zomernacht in Berlijn. De eerste heel kleine stapjes over de landgrenzen worden binnenkort gemaakt.

HEY! Karavaan- 11 juni 2011;
Na een geweldige strand opening met Olene Kadar en een last minute beach party het eerste weekend van mei kan gerust gesteld worden dat het strand seizoen niet beter kon beginnen. Een zes uur lange back to back set van Michel de Hey en Benny Rodrigues op het strand was toch wel erg bijzonder, 700 man die begin mei tot 02.30 buiten stonden te dansen met als achtergrond de zee, niet verkeerd voor Nederlandse begrippen. Op 11 juni zijn Paco Osuna & Wouter de Moor te gast. Hou de site www.micheldehey.com in de gaten voor precieze openingstijden en meer info.

HEY! Woodstock 69 - 26 juni 2011;
Na afgelopen jaar het HEY! debuut op Woodstock staan er dit jaar twee HEY! edities op het programma. De eerste is op zondag 26 juni. Uitgenodigd zijn Martin Buttrich & Tini, beiden van het Desolat label opgericht door Loco Dice. De live set van Martin Buttrich en de house sound van Tini zullen het gegarandeerd goed doen op het strand. De volgende HEY! op woodstock zal 24 juli zijn, binnenkort daar meer informatie over. HEY! is op dit moment bezig met een erg speciale act, hou alle medai dus goed in de gaten. Nu duimen dat de zon zich eind juni en eind juli evenveel laat zien als in de laatste dagen van april!

Hopelijk ziet HEY! jou ook ergens terug in juni, er zijn genoeg mogelijkheden.