Partyflock
 

Tube 10 Labelnight

gepubliceerd door , op
Tube 10 is een label wat al ongeveer 4 jaar meegaat en heeft in de loop van tijd altijd releases uit de meest uiteenlopende hoeken vandaan gehaald; Mutt vanuit de USA, Cosmin TRG, nu beter bekend als Cosmin TRG, uit Roemenië en DJ Madd, eveneens vanuit het Oostblok. De volgende Tube 10 release is afkomstig uit Atlanta, Down South USA.

De komende release geproduceerd door Distal, 'Apple Bottom EP', krijgt support van grootheden zoals DJ Assault, Ramadanman en Addison Groove. Het is een door 'Chigago' geïnspireerde vier tracker die al een tijdje in het circuit van superjocks ten ronde gaat. Met Distal strikt Tube 10 een veelbelovend talent, wiens productieskills ook niet onopgemerkt zijn gebleven voor andere grote labels. Met komende releases op het uit Bristol afkomstige Tectonic en Grizzly van superstar Sinden gaan we zeker de komende tijd nog meer genieten van zijn muzikale visie.

Tube 10 houd van muziek wat niet in een hoekje valt te zetten; het is geen House, net geen Techno en ook geen Garage. Het is meer een mash-up van deze sounds met een heel breed scala aan BPM's. Tube 10 releases zijn en worden gedraaid door o.a.: Appleblim, Oneman, Pangaea, Martyn, Dark Sky, DJG, Cosmin Cosmin TRG, RSD, Mary Anne Hobbs, Komonazmuk en nog vele anderen.

Op deze Tube 10 Labelnight van 17 juni zijn in Sugar Factory de Nederlandse voorvechters van deze sound uitgenodigd om in back to back sets dit geluid ten gehore te brengen. Presk, met een release op Fourth Wave (dochter-label van Ramp Recordings), samen met Colors frontman; Cinnaman. Tube 10 labelboss Nicon met Akkachar, chef van het Rwina-camp. Piro van Sine uit Eindhoven samen met DJ +, resident van Sonic Warfare en tenslotte een act van TMSV, met releases op Tube 10 en Box Clever samen met Myrkur van het Amsterdamse Radical. Kortom; kwaliteit en verscheidenheid en dit de hele avond lang midden in Amsterdam.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.sugarfactory.nl

Youtube flyer:

2 opmerkingen

Coole combi's!
Spijtig dat het tegelijk valt met 2562 & Martyn in Trouw...