Partyflock
 

This is the boat show

gepubliceerd door , op
Op zondag 22 mei trakteren This Is en InterLab Music je op een wel hele exclusieve culinaire party. Om te beginnen is de locatie is er eentje om je vingers bij af te likken. Het prachtige evenementenschip Pure Liner wordt ingezet om de opzet van dit totaalconcept te gaan laten slagen. Bij 'This is the boat show' worden namelijk alle zintuigen van de bezoeker geprikkeld. Exquise gerechten, een prachtige entourage, verrassend entertainment, uitmuntende visuals en natuurlijk een staaltje topmuziek uit de stal van This Is met Sander Kleinenberg als absolute headliner. Kortom, alle ingrediënten om je weer echt eens te verrassen en te prikkelen. En dat op een zondag!

Gratis Sander Kleinenberg's 5K Album bij Deluxe tickets
Om de wereldwijde release van Sander Kleinenberg's debuut album '5K' te vieren geeft This Is op zondag 22 mei gratis het '5K' album weg aan alle bezitters van een 'Deluxe' kaart voor 'This Is The Boat Show'. Met een Deluxe kaart mag je al in de vroege avond aan boord en genieten van een welkomstcocktail, een boottocht door het Amsterdamse havengebied en een exclusief 4-gangen 'walking dinner', bereid door chef-kok Tobias Overgoor van Famous Flavours.

Ticketinformatie
Een Deluxe kaart heb je al voor € 45,00, waarvan de eerste 50 kaarten verkrijgbaar zijn voor de prijs van € 37,50 (earlybird), wees er dus snel bij om te kunnen profiteren van deze actie. Om 20:30 uur gaat het volume omhoog en begint het feest met achter de draaitafels Sander Kleinenberg, Kolombo (BEL) en de heren van Downtown Party Network (LIT) die er tot in de nachtelijke uurtjes een heerlijk feest van zullen maken.
Voor het feest gedeelte vanaf 20:30 uur zijn er ook reguliere kaarten verkrijgbaar voor € 17,50 in de voorverkoop en € 22,50 aan de deur. Zowel de Deluxe als de reguliere kaarten zijn verkrijgbaar bij Paylogictickets.nl en Primera.

Programma This Is the boat show
17:00 – 18:00 uur Inloop voor diner met welkomstcocktail (Deluxe dinerticket)
18:00 – 20:30 uur varend 4-gangen Walking Diner
20:30 – 02:00 uur This Is the party (Partyticket)

Check ook zeker de zeer nostalgische video teaser van dit evenement:
{ongeldige bron voor embed: http://youtu.be/ahlVxujm3nw}

Check voor meer informatie:
www.5k.tv, www.interlabsessions.com & www.pure-liner.nl.