Partyflock
 

Citymoves Den Bosch

anoniem gepubliceerd op
City Moves
25 mei 2011
Op donderdag 2 juni is Den Bosch het stralende middelpunt van Brabant als het reizende stadsfestival Citymoves halt houdt op de Pettelaarse Schans. Het stedenfeest komt iedereen in 's Hertogenbosch letterlijk tegemoet, met een zonnige parade van de beste Nederlandse dance- en popartiesten. Op het Citymoves dance podium draaien tussen 13:00 en 22:00 uur: Bjorn Wolf, Funkerman, Hardwell, Erick E, Marco V en Sunnery James & Ryan Marciano. Op het L!VE podium zijn tussen 14:30 en 21:00 uur optredens van: Waylon, Partysquad, Hermes House Band, Joshua, Mr Z en Madness, Dreamcast.

Citymoves mainstage
De Brabantse House DJ Bjorn Wolf speelt praktisch een thuiswedstrijd als hij Citymoves opent in 's Hertogenbosch. Ook collega Funkerman is een raspaardje uit de artiestenstal van het Brabantse Flamingo Recordings, met zijn sexy House en Tech-house sound. Hardwell behoort net als zijn voorganger tot de beste troeven die housend Nederland momenteel in huis heeft.

Festivaldier Erick E is een altijd garantie voor swingende heupen en lachende gezichten op de dansvloer. De geboren en getogen Brabander Marco V laat zijn beruchte V-sound hard ronken en rollen op de Pettelaarse Schans. Het feestpact Sunnery James & Ryan Marciano tenslotte zal het laatste restje beweging uit het Citymoves festival van Den Bosch persen.

Citymoves l!ve
The Partysquad heeft een festivalreputatie om U tegen te zeggen dankzij hun wild stuiterende feestgeluid. Frontman Waylon zal in de L!VE tent de route uitstippelen naar de soulvolle maar rockende sound, 'gouwe ouwe' Hermes House Band speelt ongetwijfeld hun cover-hit 'I Will Survive' van Gloria Gaynor, en betreedt net als voormalig Popstars finalist Joshua liefst twee maal het podium. De tropische festival-cocktail Mr Z en Madness en de Hollandse 'locals' Dreamcast maken de line-up met live artiesten compleet op het live-schavot.

Citymoves is moved by ford
Dankzij de faciliteiten van een volwaardig festival en een milde toegangsprijs van €12,50 is Citymoves een muzikaal buitenkansje vlak om de hoek. Citymoves is dit jaar 'moved by Ford', met een hoog productieniveau en ruim voldoende toiletten, kluisjes, eet- en drinkvoorzieningen. Het partycircus Citymoves Den Bosch gaat van start om 13:00 's middags en eindigt om 22:00 uur 's avonds.

Tickets en minimumleeftijd
Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50 (excl. Servicekosten) en € 17,50 aan de deur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.citymoves.nl en alle Primera en Free Record Shops.

Citymoves website en social media
Overige informatie over de Citymoves vierstedentour is terug te vinden op de website. Op www.citymoves.nl kun je de laatste nieuwtjes teruglezen, maar tevens een kaartje kopen. Meld je hier ook aan voor Hyves, Facebook, YouTube en Twitter voor de eerste updates.

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
lijpe line up