Partyflock
 

Techno Buddha

gepubliceerd door , op
Wat is er nou beter dan een heerlijk zonnetje, relaxen in je hangmat en genieten van een lekkere cocktail? Juist. helemaal niks! Het kostte Techno Buddha dan ook veel moeite om voor 13 mei aanstaande weer de nodige DJ's te regelen, die de vorige editie kunnen evenaren. Maar het is ze gelukt! Waar Techno Buddha de vorige editie een spoor van vernieling achterliet, wordt hij dit keer bijgestaan door niemand minder dan A. Professor, Raw Audio Device (live), Stephan de Wit en Virgil Enzinger (live). En dan hebben we het VJ-team nog, Grooveadelic Team, dat de weg vrij maakt voor deze gerespecteerde DJ's uit de techno-scene.

Raw Audio Device (live) (23.00 – 00.00)
Jeroen Jansen – de man achter Raw Audio Device – ontwikkelt zich snel als dj en producent. Zijn energieke en gevarieerde DJ-stijl laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Met zijn 'roots' in de heavy metal en hardcore is zijn stijl het beste te omschrijven als rauw, direct, energiek en 'heavy bass' techno. Dat laatste zal hij tijdens zijn set bij Techno Buddha laten horen, maar vooral ook voelen! Een meer dan knallende openingsact die je zeker niet mag missen.

Virgil Enzinger (live) (00.00 – 01.30)
Een van de buitenlandse aanwinsten voor deze avond is Virgil Enzinger uit Oostenrijk. Virgil Enzinger heeft op onder andere Nature One, Defqon.1 Festival, Tresor (Berlijn) en Fabrik (Madrid) zijn magische kunsten getoond. Hij is dan ook een zeer gewaardeerde DJ en mag met zijn karakteristieke kenmerken de 'original creator' van de dark-techno genoemd worden.

A. Professor (01.30 – 03.30)
A. Professor is een veelzijdige Spaanse DJ die al meer dan 16 jaar meedraait in de wereld van techno. Zijn stijlen variëren tussen minimal-techno en hardgroove-techno. Samen met Paula Cazenave en Mooz heeft hij een eigen label, Grind Records, waar namen als Ben Sims en Dylan Drazen muziek uitbrengen.

Stephan de Wit (03.30 – 05.00)
Op achttienjarige leeftijd had hij al een gigantische platenverzameling dat het vanzelfsprekend zou zijn dat Stephan een professioneel DJ zou worden. Drie jaar later werd dit werkelijkheid en heeft hij ondertussen op feesten als Awakenings, Defqon.1 Festival, Planet Rose en Rockit Open Air mogen draaien. Maar Stephan is anders dan anderen. Stephan kan alleen van de muziek en de bass genieten door te luisteren en te voelen, omdat hij blind is. Maar ook dit houdt hem niet tegen en knalt er heerlijk op met strakke, lange en opzwepende mixes en ritmes die lopen als een Technotrein! De ervaring en liefde voor muziek hebben ervoor gezorgd dat zijn handicap totaal geen probleem is tijdens het draaien.

Zoals je ziet heeft Techno Buddha een gruwelijke line-up geregeld met zeer gewaardeerde DJ's uit Nederland, Oostenrijk en Spanje. Techno Buddha is bijna niet meer weg te slaan uit Utrecht, maar door het grote aanbod van veel (commerciële) feesten is het voor een jonge organisatie als Techno Buddha moeilijk overeind te blijven. Het is dus mogelijk dat Pro Techno #22 vs Techno Buddha op 28 mei in Eindhoven de laatste editie van Techno Buddha is, als de editie van 13 mei geen succes wordt. Kom Techno Buddha dus steunen op 13 mei en geniet van beukende techno!

5 opmerkingen

 
Aanwezig! :)
jammer dat ik er weer niet bij aanwezig kan zijn! 28ste ben ik er zeker bij!
Spoor van vernielingen... letterlijk!
 
hier nog een klein filmpie over Stephan en zijn special skillz, ik merk vaak dat nog lang niet iedereen weet hoe hij zijn ding doet nl.. ( en behoorlijk goed als je 't mij vraagt!! (y) )

een uitzending van "Vlieg" op RTV-West van wat jaartjes terug



zeker even komen kijken, mocht je nieuwsgierig zijn!