Partyflock
 
­ Nederland

Openingsfeest strand Oog in Al
Extra kaarten

anoniem gepubliceerd op
Zondag is het dan eindelijk zover, dan opent SOIA - Strand Oog in Al haar poorten voor alle hongerige feest gangers. SOIA - Strand Oog in Al stand bekend als één van de mooiste en intiemste plekjes van Nederland. De ingrediënten voor dit plekje zijn een strandhuis, strandje, gras om heerlijk op te chillen en wat hippe boten die de muziek doen terugkaatsen. Hier voegen we een aantal heerlijke artiesten aan toe en we hebben een dag om heerlijk los te gaan en te chillen op het strand.

Naast alle Nederlandse trots kom er zondag ook een Duits duo naar het strand. Marco Resmann & Norman Weber zijn Luna City Express, een deejay/producers-duo, dat met releases op het Duitse Moon Harbour de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld heeft weten te stelen. En ook de draaikunsten van deze twee zijn niet te versmaden. Klassieke jacking house gaat arm in arm met futuristisch minimalisme. Voeg daar wat turntablism-kunsten aan toe en het plaatje is compleet. Luna City Express staat voor een dansbaar oergevoel met een hedendaags sausje, die zelfs de grootste barfly de vloer op krijgt.

Time Table:
14.00 - 15.30 Daya
15.30 - 16.30 Brand *Live*
16.30 - 18.00 Samuel Deep
18.00 - 19.30 Boris Werner
19.30 - 21.30 Luna City Express
21.30 - 23.00 Bas Struik

Kaarten
Het openingsfeest was eigenlijk al weken uitverkocht maar vanwege het lekkere weer zal het podium buiten komen te staan waardoor er extra kaarten zijn vrijgekomen. Deze kaarten zullen alleen aan de deur worden verkocht. Wees er zondag dus vroeg bij want verwacht wordt dat ook deze extra kaarten in no-time zijn uitverkocht.

Weer
Zoals het er nu uitziet wordt het zondag heerlijk weer met zo'n 24 graden en geen regen. Graag willen wij er nog wel op attenderen dat het 's avonds snel kan afkoelen. Hou hier rekening mee!