Partyflock
 

Midnight Freaks

anoniem gepubliceerd op
Midnight Freaks invites Nic Fanciulli
6 april 2011
Na een geweldig jubileum weekend zetten we het feest in het tweede levensjaar van AIR natuurlijk gewoon door. De Midnight Freaks hebben beloofd dat ze aanstaande vrijdag voor een 'intergalactic planetary music experience' in AIR zullen zorgen. Deze spacey editie van hun feestje wordt georganiseerd in samenwerking met Saved Records van Nic Fanciulli. Naast Nic Fanciulli zullen ook Alex Tepper en Edwin Oosterwal hun uiterste best doen om het publiek de sterren van de hemel te laten dansen. MISCISM zet zich in AIR2 in om een ieder kennis te laten maken met de nieuwste UK stromingen.

Nic Fanciulli is een van de grootste deejay/producers uit Engeland als het gaat om underground house en techno. Hij is al eens genomineerd voor een Grammy, heeft samengewerkt met o.a. Underworld, Deep Dish en James Zabiela. Deze man weet hoe hij een publiek moet bespelen met zijn altijd dansbare en zeer groovende dj-sets.

De naam Alex Tepper doet misschien niet bij iedereen meteen een belletje rinkelen. Toch heeft hij al een indrukwekkende carrière achter zich liggen. Hij heeft zo al mogen samenwerken met Nic Fanciulli en Steve Lawler, remixes gemaakt voor o.a The The Chemical Brothers, getoerd met Underworld en hij staat week na week in de grootste clubs ter wereld. Zijn muziek is innovatief, vooruitstrevend en zeer breed georiënteerd.

Derde naam van de avond is de ene helft van het welbekende Rejected: Edwin Oosterwal. Samen met oude vriend en studiemaat Joris Voorn heeft Edwin een aanzienlijk aandeel gehad in de opkomst en export van de Nederlandse house en techno sound sinds de jaren negentig. Edwin's sound is speciaal gemaakt voor de dansvloer.

In AIR2 brengt MISCISM je de meest dansbare en bassheavy UK house geluiden. Komende vrijdag kan je genieten van Amsterdamse UKbass baas Cinnaman; Dekmantel chef en sfeermaker Thomas Martojo; en de meest nieuwe en vrouwvriendelijke house beats van MISCISM resident Sakka.