Partyflock
 

First Impression Records en The Sessions gaan samenwerken!!

gepubliceerd door , op
First Impression Records en The Sessions gaan samenwerken!!
3 december 2003
ArtiestC-Jay Site
Uit onvrede en drang naar verandering, kan soms iets moois ontstaan! En zo is er in de Nederlandse dans scene binnenkort een nieuwe samenwerking te verwachten, tussen niemand minder dan First Impression Records én The Sessions...Oftewel: Robin “Jaydee” Albers en C-Jay. Beide heren werken al langere tijd op meerdere vlakken samen, zoals met de release van C-Jay´s track “SwayWatch” op het label Moun10 records in Januari 2004. Moun10 is het platenlabel van Jaydee.

Uit onvrede over de vaak moeilijke en lange weg die een track moet afleggen van muzikant tot eindproduct, zijn ze een samenwerkingsverband aangegaan! Onder het motto “weg met de laksheid, do it yourself!” gaan ze de weg van studio tot eindproduct zelf in de hand houden: de muziek komt uit eigen stal, persingen worden zelf verzorgd, en de distributie van de platen zal exclusief via The Sessions gaan lopen. Naast de dance events en de recordstore, nu Sesions Record Distribution dus!!

Dit alles past ook prima in de verhuizingsplannen van de Sessions Recordstore die al langere tijd gepland stond voor begin 2004: het “winkel én direct to consumer” gedeelte zal blijven bestaan, maar daarnaast komt er dus ook het distributie deel van First Impression Records, dat tevens via de Sessions internet site, zal gaan lopen!! Direct contact, direct bestellen!

De releases zullen no-nonsense gaan worden: de muziek zal de belangrijkste factor zijn van alle schakels! Top kwaliteits house muziek van techno tot progressive. De hoezen worden simpel doch doeltreffend, reclame en promotie gaat via eigen kanalen, persingen worden zelf vezorgd. Dit soort kostenbesparingen zullen direct merkbaar gaan worden in de prijs van de releases, wat uiteindelijk ook het streven is: high quaility music for a fair price!

De eerste release staat gepland voor begin 2004, met een streven van eind Februari. Deze release zal van GrayLock zijn, met op de a kant de progressive track “Dive To Survive” en op de b kant het diepe techno monster “Steaming”.

En achter GrayLock schuilen Jaydee, C-Jay en Dymos! Techno / Progressive at it´s finest!

Meer info over deze en volgende releases volgen nog dit jaar! First Impression en The Sessions…coming your way!

www.thesessions.nl
www.jaydee.net

4 opmerkingen

Die gast zit toch ook op partyflock?
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Jaja is ook eigenaar van Sessions records in Amersfoort. Aardige gozer, ff mee staan praten laatst in zn winkel (toen alles voor de helft van de prijs was, tja ik ben een Nederlander he :D )
Wie of wat is de bron van dit verhaal,dan ?
moet je em nog een keer lezen