Partyflock
 

Pussy lounge at the Park
Latest info

gepubliceerd door , op
Pussy Lounge
23 maart 2011
FeestPussy Lounge · At the park
Datumzaterdag 18 juni 2011
LocatieAsterdplas
Het knotsgekke Freestyle circus Pussy lounge zal op zaterdag 18 juni voor het eerst Breda aandoen. Pussy lounge is één van b2s langstlopende concepten en is nog altijd één van de grote publieksfavorieten. Of het nu gaat om een nacht in de Matrixx of een eigen area op Decibel, de unieke sfeer van Pussy lounge blijkt overal aan te slaan. Usually, the pussies come out at night, maar nu zal het concept twaalf uur lang centraal staan langs de Asterdplas in Breda. Een gloednieuwe locatie voor partyminded Nederland, maar een perfecte omgeving om het vrije karakter van Pussy lounge uit te dragen. Hieronder vind je alle informatie die je als bezoeker dient te weten.

Timetable
  • za 11:00 - 12:30:  🇳🇱 hardcore
  • za 12:30 - 14:00:  🇳🇱 hardstyle
  • za 13:30 - 15:00:  🇳🇱 trance, retro
  • za 14:30 - 16:30:  🇳🇱 hardcore, hardstyle
  • za 16:00 - 17:30:  🇧🇪 hardcore, trance, house, hardstyle
  • za 17:00 - 18:30:  🇳🇱 hardstyle
  • za 18:00 - 20:00:  🇳🇱 hardstyle
  • za 19:30 - 21:00:  🇳🇱 techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, downtempo, urban, hip hop, house
  • za 20:30 - 21:45:  🇳🇱 hardcore
  • za 21:30 - 23:00:  🇳🇱 techno, hardcore, 90s/00s
  • · MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle


Uitverkocht
Pussy lounge at the Park is uitverkocht. Er wordt afgeraden kaarten via de zwarte markt aan te schaffen. Alle kaarten worden op echtheid gescand.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Op Pussy lounge at the Park hebben bezoekers de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen, tassen en andere zaken in op te bergen. De borg bedraagt €5, deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Spullen
Er worden regelmatig vragen gesteld over het meenemen van spullen. Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Pinnen
Je kan munten pinnen bij de kassa. Je wordt echter aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het festival omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Toiletten
Er zijn twee grote toiletgroepen op het terrein en alle toiletten zijn gratis, zorg dat je hier dus ook gebruik van maakt.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Breda. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Camera's
Bezoekers mogen een fototoestel meenemen. Ook spiegelreflexcamera's en kleine videocamera's zijn toegestaan. Het is niet toegestaan om professionele video apparatuur mee te nemen.

Auto & Parkeren
Vanaf de A16 is het afslag 17 richting Breda-Noord / Prinsenbeek. Daarna volg je de borden 'Pussy lounge'. De parkeerterreinen zijn vanaf 10:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook op. Onthoud goed waar je de auto hebt geparkeerd.

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let dus goed op dat je hier uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het evenement.

Carpoolen - Ride here, right now
Op ridehere.nl maak je een carpooldate naar Pussy lounge at the Park. Schrijf je in, regel een carpooldate, bespaar geld en spaar ook nog eens het milieu. Onder de deelnemers verloten ze 8 exclusieve Pussy lounge caps. Maak dus snel een carpooldate want de inzittenden van twee volle carpoolauto's maken kans op deze caps.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Dankzij het nachtnet Brabant heb je vanuit Breda elke vrijdag- en zaterdagnacht aansluiting op het nachtnet van de Randstad. De pendelbus naar de Asterdplas staat voor je klaar bij het station van Breda. Van station Breda zullen er vanaf 10:00 uur pendelbussen rijden van en naar het festivalterrein. Raadpleeg voor vertrek: www.ns.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Reis je vrijdag na 19.00 uur, koop dan een voordelig weekendretour bij één van de NS-kaartautomaten op een NS-station. De prijs is gelijk aan die van een dagretour en je kan met dit kaartje terugreizen op vrijdag, zaterdag of zondagavond tot de laatste trein. Ben je in bezit van een Voordeelurenkaart, NS/OV-jaarkaart of een OV-studentenkaart? Profiteer dan van de samenreiskorting. Je kunt maximaal 3 personen tegen 40% korting meenemen. Voor meer informatie over het nachtnet in Brabant kijk je op www.nachtnetbrabant.nl

Het weer
Niets is zo wisselvallig als het weer. Tot nu toe zien de voorspellingen er gunstig uit, maar vooral in Nederland is het moeilijk in te schatten wat we kunnen verwachten. Zorg dat je voorbereid bent en hou de voorspellingen in de gaten. Bij warm weer is het belangrijk goed op jezelf en elkaar te passen. Zorg dat je genoeg vocht tot je neemt, blijf niet de hele dag in de zon en bedek je hoofd als je een tijd in de zon loopt. Feesten vergt al veel energie, het warme weer komt dan extra hard aan! Bedenk ook dat het ondanks de eventuele warmte overdag, 's avonds het flink kan afkoelen. Hou hier rekening mee. Extra kleding meenemen is mogelijk, dit kun je overdag kwijt in je kluisje.

b2s radio
Pussy lounge at the Park zal live worden uitgezonden via b2s radio. Deze is te beluisteren via de b2s website: www.b2s.nl

b2s merchandise
Tijdens Pussy lounge zal exclusieve Pussy lounge merchandise beschikbaar zijn. Kom dus gerust even een kijkje nemen bij de merchandise stand!

Website
Meer informatie over Pussy lounge at the Park is te vinden op de speciale evenement website: www.b2s.nl/pussylounge2011/

52 opmerkingen

Goed geregeld (Y)
en Veel nuttige informatie..
respect. dat krijg je niet veel.
zelf over de wc's :P

en over zonnebrand en deoderant. :)
nice.
 
Leuke timetable vooral dat overlappende van ern half uur:)
Helaas niet aanwezig maar op vakantie veel plezier partypeople:bounce:
Tot nu toe zien de voorspellingen er gunstig uit???? Nou maar goed dat er niets wisselvalliger is dan het weer. De voorspellingen geven momenteel regen. Vind ik niet gunstig... Ach, we zullen zien. Anders poncho party ;). Los gaan we sowieso!!! :bounce:
Zin in :D!
Gaat een heerlijk dagje worden in Breda!
TT = (y)!
 
Nog een weekje! :D
 
We gaaan knallenn!!!!
Leuke Time Table!
Rare tijden die timetable.. ze overlappen elkaar :S
Wie heeft een regendans gedaan? Wat een vies weer geven ze aan :(
Dat deden ze ook bij de pussylounge area van Decibel. Daar draaiden ze ook op het begin met elkaar mee.
Weersvoorspelling ziet er niet zo lekker uit inderdaad, maarjaa maakt niet uit.
Uitspraak van Carientje :bounce: op maandag 13 juni 2011 om 10:28:
Tot nu toe zien de voorspellingen er gunstig uit???? Nou maar goed dat er niets wisselvalliger is dan het weer. De voorspellingen geven momenteel regen. Vind ik niet gunstig...

Ach joh, dat kopieren uit een ander bericht over een festival ergens op een datum. haha

Anders poncho party

(y)

En zo is dat! Ik heb de mijne alvast opgezocht ;-)
laatste aanpassing
 
Artiest Ghost Dog
denk dat ze met deze TimeTables de djz laatste 20minuten met elkaar mee laten draaien :)
Dit kan alleen maar vet worden :yes:
 
dus als ik het goed begrijp kan je ook de pendelbus mee terug naar cs nemen na afloop???
Dat overlappen is vaker bij pussy lounge. Ze draaien in het begin gewoon als team.
Hoe zit het trouwens met eten? Mag toch hopen dat ik wel ergens fijn kan lunchen :)
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 juni 2011 om 13:39:
dus als ik het goed begrijp kan je ook de pendelbus mee terug naar cs nemen na afloop???

Ja :)
 
Artiest {SHOWLIST artist 39929, 73283, 87730, 109879}
de weersverwachtingen zien er goed uit.....wtf??
het weertje..
Zaterdag:

Zonneschijn (.) 30%
Neerslagkans (.) 90%



zoon leker weertje word het nou..:O

najah we gaan er gewoon voor hoppakee..:D

tot zaterdag partypeople's..;)

Mazzellll
laatste aanpassing
Uitspraak van (6)*[NL]*[Ashley]*(L)*[Kaylee]*[NL]*(6) op maandag 13 juni 2011 om 21:27:
het weertje..
Zaterdag:

Zonneschijn (.) 30%
Neerslagkans (.) 90%



zoon leker weertje word het nou..

najah we gaan er gewoon voor hoppakee..

tot zaterdag partypeople's..

Mazzellll

Hahaha heeeerlijk weer gewoon.. :P maar dat word gewoon losgaan in de regen! :bounce:

heb er zin in!! ;)
 
Gasten, wij gaan niet wegens een opgelopen blessure. Ik verkoop mijn 2 kaartjes. Als je intresse hebt stuur dan een p-btje.
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 juni 2011 om 18:50:
de weersverwachtingen zien er goed uit.....wtf??

B2S heeft 1 persbericht en gebruikt dat letterlijk voor elk festival. Let maar op, een week voor decibel kun je exact ditzelfde bericht weer lezen hier op flock...
Goede timetable idd (Y)
 
balen geen kaartjes!!!! dan maar op zoek naar een ander leuk feessie
 
Heb dur zin in! :cheer:
 
Ik bestel het weer van vandaag :D
Nog 1 plaats over in de bus vanuit Tilburg naar de PL, 11u heen 23.15 terug, kosten € 12.50... PB please.
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 juni 2011 om 11:00:
Nog een weekje!

Nog 4 dagen! :D
zaterdag knallen!
Hmm jammer dat er niet veel hardstyle Dj's komen
Uitspraak van BoutBeats op dinsdag 14 juni 2011 om 16:51:
Hmm jammer dat er niet veel hardstyle Dj's komen

Ik zou zeggen ga naar een hardstyle feest...
 
Die pendelbussen gaan vanaf 10.00......maar om de hoeveel tijd?
Uitspraak van xpert op dinsdag 14 juni 2011 om 17:07:
Ik zou zeggen ga naar een hardstyle feest..

Ga ik ook ;)
Artiest Luijt
Uitspraak van BoutBeats op dinsdag 14 juni 2011 om 16:51:
Hmm jammer dat er niet veel hardstyle Dj's komen

Beter je wordt er plat me gegooid, met die hardstyle!
en weer op naar Breda, nog wel even bijkomen van afgelopen weekend maar voor zaterdag moet dat wel weer lukken
nog plaatsen vrij Bus vanuit denbosch
17,50 retour ticket vertrek 11.30 terug 23.15

stuur een pbtjuh !
Kom er speciaal voor terug naar Nederland, dus ik wil wel lekker weer :D

Heb ook nog 2 kaartjes over, PB maar bij interesse. Op te halen in Zevenbergen.
Heb er zin in!!!
Ow ja joh!! Suus :D

Tot zaterdag he.
Uitspraak van Carientje :bounce: op maandag 13 juni 2011 om 10:28:
toe zien de voorspellingen er gunstig uit???? Nou maar goed dat er niets wisselvalliger is dan het weer. De voorspellingen geven momenteel regen.

Dit is gewoon een standaard tekst die ze gebruiken, heb ik al vaker zien staan, bij B2S is het weer blijkbaar ALTIJD gunstig :S
Weet iemand toevallig of het alleen open-lucht zal zijn of dat er ook tenten zijn???
Uitspraak van !_JOHNNY_! op woensdag 15 juni 2011 om 18:45:
Weet iemand toevallig of het alleen open-lucht zal zijn of dat er ook tenten zijn???
Toiletten
Er zijn twee grote toiletgroepen op het terrein en alle toiletten zijn gratis, zorg dat je hier dus ook gebruik van maakt.


En of dat er gebruik van gemaakt gaat worden...Neem ook jullie wasknijpers mee!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 juni 2011 om 12:07:
We gaaan knallenn!!!!

Jaaa zkr schatziiii :)
Artiest {SHOWLIST artist 1068, 115740}
Check THIS Out!

Lynx - Thunderdome Mash-Up #1

*Om alvast in de stemming te komen!